VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mamma du är dum och ful.

Hej finisar,

idag värker det lite i mammahjärtat. Ja jag vet att man inte ska ta åt sig vad dom små säger ibland, men man är ju inte mer än människa. Hur kan det komma sig att dessa små underbara varelser ibland kan driva en till vansinne och växla mellan underbara och små monster på en sekund

20130903-111451.jpg
De senaste kvällarna vid läggning har allt brakat…. Vill inte ta av kläder, inte borsta tänder och sedan är allt igång. Dumma mamma, du är ful!!!! Jag vill inte mysa med dig. Sedan växlar det till gråt och han blir ledsen för vad han sagt. Igår pratade jag lugnt med honom och tröstade läste en bok och förklarade att mamma blir ledsen när du säger så. Ja han verkade nästan förstå… Precis när han skulle somna sa jag. God natt, mamma älskar dug. Då vaknade monstret igen. Mamma, jag älskar inte dig!!!!!!! Grrrrrr, ja vad ska man säga.

20130903-112834.jpg


Kommentarer


  1. DeMarkey -LiveYourDreams! 3 september, 2013 on 21:02 Svara

    Åh vad hemskt att det ska behöva vara så men antar att det tillhör barndelen faktiskt. Ibland testar ju min 3 åring också det men jag sätter stopp för det ganska snabbt och säger att jag faktiskt blir jätte ledsen när man säger så. Som du säger, man är ju inte mer än människa och som mamma är man stark inom mycket men väldigt känslor inom annat.

    // Diana

  2. Kristin Nygren 4 september, 2013 on 10:08 Svara

    Usch ja det är verkligen inte alltid lätt att vara mamma. Lika mycket som det värmer i mammahjärat när allt går bra, lika jobboigt kan det vara ibland när det inte är lika bra. Det är klart att barnen måste få ha sina dåliga dagar också, det har ju vi med. Det går inte alltid att vara på topp,superglad och bara säga snälla saker. Det går inte för någon.
    Men när det kommer från de personerna som man älskar mest så känns det självklart extra tungt.
    Då är det viktigt att tänka på att det bara är ord och känslor precis just då. För innerst inne så vet vi att de saknar betydelse.

    KRAM!

    • annikaduckmark 4 september, 2013 on 10:19 Svara

      Hej Kristin

      Bra skrivit, ja det är så sant så. Hoppas du får en fin dag.
      Kram
      Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna