VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En annorlunda arbetsdag….

God morgon finisar,

Åh äntligen har J och jag sovit gott……har varit så många nätter med störd sömn men inatt har vi sovit gott. Härligt att känna sig lite utvilad.

Vet ni vad, idag väntar ett mycket trevligt jobbmöte med en gammal kollega…….erbjudande om att ha mötet på en lite kobbe i Stockholms skärgård…jo jag tackar jag. Packar dator och bikini i samma väska. Vem vet kanske hinner man med ett dopp :)

Nu har Ocky äntligen fått en egen hemsida, kika gärna in och se vilka mössfärger det finns för hösten. Där hittar du även närmaste återförsäljare. Är du återförsäljare och vill ta in mössorna finns kontaktuppgifter på sidan :) Snart kommer hösten och då är mössan perfekt.

DSC_0609

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna