VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tre Everts på 2 dagar

God kväll finisar,

Undra hur många gånger man skrivit ” vilken fantastisk dag” den här sommaren. Ja idag är ytterligares en sådan dag. Nu känns det nästan som det inte kan bli dåligt väder igen, utan bara fortsätta och fortsätta såhär… Visst vore det underbart om så vore fallet. De två närmaste dagarna har jag tre trevliga Everts att se fram emot. I morgon kväll har Oriflame en tillställning i sin butik på Grev Turegatan.
På torsdag har Me&I event i Kungsträdgården där dom visar upp nya kollektionen för dom som är intresserade av att bli deras säljare. Där kommer jag och ett gäng andra bloggtjejer visa kläder. Konferencier är Hannah Graaf. Hannah lär jag se mycket av på torsdag för på kvällen har hon bjudit in till ett annat event på Rica Hotell för Netfix Kids. Tjohooo jag det blir kul!!!!!

20130827-194342.jpg


Kommentarer


  1. Kristin Nygren 28 augusti, 2013 on 08:49 Svara

    Vad roligt, jag ska också på Me&I träffen på torsdag. Då kanske vi ses:)

    Kram
    PS! återigen tack för de fina mössorna!
    http://blogg.loppi.se/amammax2/2013/08/27/snygg-mossa-som-gor-gott/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna