VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Amerikansk fotboll……

Hej finisar,

Tänk vad lite skillnad det är när man ger en present till ett barn och det blir flipp eller flopp. Mina föräldrar hade med sig en amerikanske fotboll till Justin som han knappt släpp på hela dagen och nu somnat med i sängen. Han har noga lyssnat på hur man kastar och fångar och från att inte kunna något i förmiddags kastar han och fångar nu helt obehindrat…..jag han måste ha kastat bollen minst 100 gången idag. I morgon har vi tur att Stockhom Mean Machines spelar sin sista match på Zinken, så kanske går vi dit och kikar :)

fotboll1

fotboll2

familj

Vi avbröt allt spelande vid lunch för att bege oss till Tele2 Arenan som hade invigning idag och lite jippo även på dagen. Vi hade precis som många många andra förväntat oss att komma in på arenan precis som det stått i tidningarna…..men allt var så dåligt skyltat att när man väl fattade hur det gick till var dom guidade turerna som tog en in på arenan över och man fick hålla tillgodo med dom utanför. Lite dåligt arrangemang på den biten men annars var det kul att se och lite kul för J.

tele2

SAM_4881

SAM_4884

Ja vi säger tack för idag, i morgon blir det bad på Ingarö……och Amerikansk fotboll :)


Kommentarer


 1. Mikael Öhrn 24 augusti, 2013 on 22:35 Svara

  Amerikansk fotboll är jättekul och passar alla typer. Snabba, långa, stora, små och tuffa. Min grabb spelade i många år från det han var Pee-Wee. Han kom ända till juniorlandslaget och deltog i junior-VM i USA. Han älskar sporten. Klart värt att pröva.I början så brukar man kunna låna skydd.
  Go Justin!

  • annikaduckmark 24 augusti, 2013 on 22:39 Svara

   Hej Micke,

   Åh kul att höra. Ja han har blivit riktigt biten här idag. Ska bli kul att se vad han tycker om att se det live imorgon.

   Kram
   Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna