VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagsmys i en låda…..

God kväll finisar,

Ja idag antar jag att det är många som tycker det är extra skönt att det är fredag….för många har det ju varit första arbetsveckan efter semestern. :) Men även vi andra som varit igång några veckor tycker såklart att det är skönt med lite fredagsmys!!!!!!
Igår fick jag ett härligt bud från Arla…..en hel låda med en massa gott som vi idag har tillagat och ätit. Blev riktigt gott.

SAM_4798

Arlas mjukglass är det säkert många av er som testat på i sommar men det här var faktiskt första gången för mig. Det fanns ingredienser med för att göra tårta….två olika varianter. Jag valde att göra den med chockladglass, hallon och nötter. Jag började i em med att vispa glassen i 2 minuter och lade den sedan mellan marängbottnarna som var med. När det var gjort skulle det stå i frysen i minst 4 timmar.

SAM_4830

SAM_4834

Till detta fanns det med mat för att göra Chicken Taco…..perfekt för här älskar alla tacos :)

Jag stekte kycklingen i vitlök, cayennepeppar, spiskummin, oregano, paprikapulver och honung. Sedan skulle det puttra i 40 min.

SAM_4843

Detta serverades med guacamole, chili keso och koriander. Som lite extra tog jag lite tomater och gurka.

SAM_4844

SAM_4848

Ja det var riktig gott och alla åt för fullt. Och det var såklart Justin som fixade till det sista på tårtan..

SAM_4857

SAM_4862

Ja tack tack för denna goda måltid…..


Kommentarer


 1. DeMarkey -LiveYourDreams! 25 augusti, 2013 on 21:10 Svara

  Ha ha jösses vad jag är värdelös på att göra glasstårta på marängbotten! Alltså jag fick hem samma låda men min glasstårta såg inte ens i närheten av hur din ser ut. Din är lika perfekt som taget ur affären direkt.. medan min som va krossad mer eller mindre ser ut som att man köpt den i andra hand från ebay! =)

  Men god och SÖT var den i alla fall!
  Trevlig kväll

  • annikaduckmark 25 augusti, 2013 on 21:14 Svara

   Ha ha vad roligt du skriver :) Men då hade du ju otur att marängen var trasig. Och som du säger söt och god var den ändå.

   Stor kram
   Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna