VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett kärt besök….

Hej finisar,

Idag har jag haft min fina pappa på besök. Underbart tycket både J och jag såklart. Min pappa älskar och fixa och precis som jag så vill han att saker man kommer på ska fixas helst igår. Idag undrade han över vår tvättstuga som jag kanske sagt innan är en katastrof, förra ägarna hade inte precis planerat den bra och det har inte blivit att vi har gjort något åt den då det har varit mycket annat att fixa i huset. Ja du som jag är så tog jag inget förekort idag men innan stod tvättmaskinen så att man knappt kom åt den och det var en salig röra. Nu är det sååå fint, syns kanske inte så bra på kortet men jag är överlycklig :)  Ja kolla inte för nära på kaklet……inte vi som satt upp…….solrosorbård, he he jag den hade jag aldrig valt själv, tur detta är ett extra badrum och tvättstuga :)SAM_4819

J var såklart glad som en lärka och ville hjälpa till att flytta och bygga.

SAM_4812

Morfar borrade och då måste man såklart ha skydd för öronen….

SAM_4818

Sedan var det dags för min bil att få sig en omgång…lamporna behövde bytas, åh vad skönt det är när någon som kan fixar :)

SAM_4828

Det kom även ett fint bud idag från Arla och Prat PR. Fredagsmys är temat och det innehöll en massa gott som vi ska tillaga i morgon kväll. Kika in då får ni se :)

SAM_4799

Puss och kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna