VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Arvegods & minnen…

God morgon finisar,

Idag är det höst i luften och det är en kallare vind som möter mig ute.
Har ni något speciellt som ni gillar att plocka fram som ni ärvt av någon ni tyckt mycket om? För mig är det bl.a. Dessa Piknick från Rörstrand som jag ärvt efter min mormor. Jag använder dom både till vardags och fest och har fina minnen från middagar med mormor när jag var liten…

20130822-084433.jpg
Nej nu är det dags att rulla mot dagis..

20130822-084607.jpg


Kommentarer


  1. ♥ Sojka ♥ 22 augusti, 2013 on 13:22 Svara

    Vad fint det var! :) Ser inte alls ut att vara så gammalt liksom!

    Jag har ärvt en del men det mesta är ju nerpackat. Blir liksom aldrig att jag går igenom allt! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna