VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu drar det igång på riktigt…..

Hej finisar,

Idag är det väl den stora börja jobbar dagen och många barn börjar skolan……. tur att vi redan kört igång sedan två veckor så har man ingen ångest :))))) ja hursom man är ju snart inne i rutinerna igen och det känns rätt skönt. I helgen har bonus sonen Elias varit hemma från Timrå och hälsat på då dom varit träningslediga. Det blev såklart lite fara runt för hans del då både Mattias, hans mamma och hans flickvän ville få så mycket tid som möjligt med honom.

Kul att se honom, märks att han nu har lite mer ansvar själv och har mognat. På torsdag börja skolan för hans del och i helgen har han sin första turnering med nya laget Timrå. Kul för han verkar trivas som fisken i vattnet och får känna på hur det är att bo i en liten stad där bussen går 1 gång/ timme och inte var 10:e minut….. ha ha bara en sådan sak tar ett tag att vänja sig vid :)

Idag blir det jobb med Ocky mössorna för min del, är ju inte så lågt borta tills man måste sätta på dom små mössa varje morgon……fast jag hoppas det dröjer såklart.

I morgon blir det en dag på Lidingö och Aces, var ett tag sedan jag var där nu eftersom jag varit på mässorna så det ska bli kul att se vad dom fått in.

Nej nu ska jag koka en kopp kaffe och dyka ner i alla papper……….

gt


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna