VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förnyelse…..

Hej finisar,

Hoppas er dag har varit bra. Hur gärna jag än vill hålla kvar vid sommaren känns det ute att det är lite kallare i vinden…..ja ja det kan ju vara mysigt med en fin höst. Bara att hänga på eller hur!!!!! Nu är det ju inte bara till sig själv man vill skaffa lite nytt till hösten. Vet inte hur det är med er men jag vill i alla fall även förnya här hemma lite. Var en snabbsväng på Åhléns idag och hittade faktiskt en massa fint. Den här lilla stolen med tillhörande fotpall hade gjort sig bra här hemma :)

catalogueImage3

catalogueImage

Två fina små bord…

catalogueImage1

Och på dom kan man ju ställa dessa fina…..

catalogueImage5

Denna skulle gärna få flytta in här hemma också :) visst är det fint det här tyget…

catalogueImage2

Har ni tänkt fixa hemma något nu i höst??????

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna