VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En trend som kommit för att stanna????

God kväll finisar,

Åh idag har jag bara njutit av att hasa runt här hemma i shorts och t-shirt. Inget fix med håret och inget smink. Ja skönt efter två mäss veckor där man varit piffad hela tiden :)

Ja, vad har man då sett mest av på denna mässan…..jo helt klart sommardun. Sågott som alla återförsäljare har dom och frågan är om det är en trend som kommit för att stanna ett tag. Ja jag tror faktiskt det, för dom är perfekta i vårt klimat. På våren och hösten som övergångsjackor, på svala sommarkvällar och på vinter som ett första lager under skaljackan. Ja med andra ord det perfekta plagget, även om designen kommer att ändras lite framöver. Dessa två fina hittade jag hos CAV Agenturer från märket HOX. Favoriten var den här svart/vita som är helsvart på insidan och även vändbar, som ett Kinderägg……. två överraskningar i en.

jacka

jacka1

Ja vi får se vart trenden tar vägen…..vad tror ni?


Kommentarer


 1. Anita 18 augusti, 2013 on 22:51 Svara

  Den svart/ vita var jättesnygg. tunna dunisar är toppen, lätt att ta med i väskan. Tror nog de kommer stanna ett tag också, men att de förändras i färger och lite mer mönstrat. Ha en fin vecka nu!

  • annikaduckmark 18 augusti, 2013 on 23:03 Svara

   Hej Anita,

   Ja visst är den svar/vita superfin. Och dom är verkligen perfekta att packa med sig.

   Trevlig vecka till dig också

   Kram
   Annika

 2. Anita 18 augusti, 2013 on 23:04 Svara

  Jättefin jacka den svart/ vita! Tror faktiskt de kan koma för att stanna ett tag. Men att det blir lite mer mönstrade och andra färger också. Var kan an köpa den svart/ vita? Vet du det?

  • annikaduckmark 19 augusti, 2013 on 14:16 Svara

   Hej Anita
   Var är det du bor så ska jag ta reda på närmaste butik.

   Mvh
   Annika

 3. Jessica/Butik Guldkant 19 augusti, 2013 on 13:57 Svara

  Tror det är trend som håller i sig. perfekt som extra foder på vintern, eller som tunn vår/höst-jacka… jag har 48 7 Sweden i min butik. Underbara!

 4. K 21 augusti, 2013 on 14:55 Svara

  Dom stannar säkert, problemet är att dom nu finns på alla kedjor och på postorder. Då vill folk inte betala så dyrt för dom. När dom kom så kostade dom typ 1500-3000 nu får men såna för 499:-. I dessa tider när folk håller i sina pengar..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna