VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Upptäckt lite nytt…..

Hej finisar,

Igår blev det en sent……var hemma först 22.30. Först hela dagen på mässan och sedan direkt till ett event arrangerat av Barnkompetens där jag var med och sålde mina Ocky mössor. Men mer om det blir det ikväll. Såhär på morgonkvisten vill jag dela med mig att er urgulligt relativt nytt märke som jag stötte på ute på mässan igår. Fanny Castelius…..jag drogs in i montern nä jag fick syn på dom söta shortsen som hängde på väggen, vilka underbar sovplagg, kolla in dessa….

SAM_4680

Det finns även ett tillhörande linne….

SAM_4679

Fanny själv är såklart snygg som få och har en härlig varm personlighet….givetvis är hon också modell för sin kollektion som består av både sovplagg, lite barn, samt damplagg

shop-the-look-cosy

shop-the-look-business

Söt lite morgonrock

SAM_4683

Fram till mässan har Fanny sålt sina kläder i sin butik i Falkenberg samt på nätet men efter mässan kan ni säkert se detta fina märke på flera ställen runt om i landet.

SAM_4690

Fanny har också en blogg och den kan ni kika in på HÄR :)

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna