VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Barnkompetens…..

God kväll finisar,

Checkar in lite sent med er men här har det gått i ett sedan jag kom från ännu en dag på mässan. vilket fantastiskt väder det varit. Har i och för sig bara kikat på det inneifrån hela dagen så när jag kom hem kunde jag inte motstå att gå ut. Gräset var långt som attan så det tog jag som en uppvärmning…..sedan gav jag mig ut på lite intervallträning, ja vet inte om jag har rätt taktik men bra känns det. Antagligen lite kort män tänkte börja försiktigt då jag inte sprungit på länge utan bara kört PW. Nu är taktiken spring 1 min, PW 1 min i ca 30 min….. ja det kan ju inte bli sämre än inget allt eller hur :)

spring

Jag har ju utlovat att jag skulle berätta om Barnkompetens event som jag var på igår, dessutom ställde jag mina Ocky mössor där. Eftersom jag kom direkt från mässan fick jag hjälp av min fina vän Ulrika att duka upp :)

SAM_4691

Petra Ghaffapour som är grundare och VD för Barnkompetens anordnar både föreläsningar och kurser i allt från föräldrarollen och förhållandet till din sambo/man/fru….

SAM_4705

Under kvällen fick vi lyssna på Gunilla Bergensten, författarinnan som skrivit ” Jag säger upp mig som familjens projektledare ” och ”Att älska varandra på längden och på bredden” den fick jag med mig hem och ska försöka sätta igång med så snart mässan är över. Gunilla har jag lyssnat på tidigare och hon har en fantastisk humor och bjuder mycket på både sig själv och sin man. Såhär står det bak på boken

Vi hämtar och lämnar, handlar och städar, längtar efter nya köksluckor , sovmorgon och semester. Men vi längtar sällan efter varandra………jag det ligger en hel del i det…..

SAM_4699

Ja många gånger handlar ju bråk om att man har för höga förväntningar både på sig själv och på sin partner. Gunillas tips är
GILLA VARANDRA
HUMOR TRADITIONER
ACCEPTERA.

Kvällens andra föreläsare var Louise Hallin, henne hade jag bara sett på TV tidigare så det var kul att lyssna på henne live. Man önskar ju att man hade fått ha henne själv en stund. Det blev frågor om allt möjligt. När ska barnen börja på dagis, hur får man dom att sova i egen säng, hur bemöter man syskon som bråka mycket etc etc. Det bästa med Louise är ju att hon är otroligt rak och ärlig och det måste man såklart vara i hennes yrke. Skulle gärna lyssna mer på henne framöver. Det är bra att få en annan infallsvinkel på sina vardagsproblem ibland :) eller hur??? Ja jag kan varmt rekommendera er att besöka något av Barnkompetens events eller kurser framöver.

SAM_4703

Puss & Kram nu är det snart god natt här :)


Kommentarer


  1. DeMarkey -LiveYourDreams! 16 augusti, 2013 on 08:37 Svara

    Åh hon är ju sååå bra !!
    Vad härligt att få se henne live igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna