VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stockholm Fashion Week drar igång….

Hej finisar,

Idag drar Stockholm Fashion Week igång och jag känner mig allt annat är glamorös. Mjukisbrallor, håret i en tofs och hängt i tvättstugan i stort sett hela dagen. Hade egentligen tänkt gå på Stockholm Fashion Week Party på Café Opera arrangerat av Michael Bindefeld och Svenska Moderådet. Men ikväll prioriterar jag att vara med Justin för i morgon drar det igång med mässan igen för min del och håller på till lördag. För vad är en bal på slotten när man kan få vara hemma och mysa med sitt barn. Inget svårt val!!!!!! :) Dessutom dras jag med jordens huvudverk, måste vara vädret som är bra konstigt här i huvudstaden idag, varmt, kallt, sol, regn, åska jag allt man kan tänka sig.

start - SFW aug 12

I morgon bär det av till Stockholm Modecenter för min del och 5 nya dagar med Hettemarks.

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna