VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Liten längtar efter mamma!!!!

God morgon finisar,

Nu dag i Köpenhamn och det är strålande sol, jag ser ända bort till Öresundsbron från mitt hotellrum. Idag väntar en massa nya kunder och det blir säkert en bra dag på mässan.

Ja ni som följer mig vet ju att jag tyckte att det var skönt att J och jag fick några dagar ifrån varandra efter 5 intensiva v. Jag vet att han har det underbart hos farmor men igår hade han varit lite ledsen och längtat efter mamma. ” jag sa 1 natt OK inte 5 nätter ” hade han sagt till farmor vid läggning. Klart det inte går någon nöd på honom men ändå känns det i mitt mammahjärta.

ing2

Mamma älskar dig hjärtat…….

joch jag 1

Nu ska jag slå en signal till lilleman och hoppas han inte blir ledsen.
Ha en fin dag <3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna