VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett gott skratt förlänger livet….

God kväll finisar,

Efter en lång dag på mässan avslutade vi med en härlig middag på hotellet, idag sover även resten av gänget kvar så det blev en middag med många skratt. Meningen var att jag skulle ätit på hotellet med mina kollegor från ACES som är här på inköp. Då skulle vi också passa på att fira Anneli som äger butiken och som hade stor födelsedag igår….. Idag har vi även haft besök av fina Annki som jobbat med Hettemarks i över 10 år. Just nu är hon gravid och kan inte visa kläder med oss men kom såklart över bron och hälsade på ändå då hon bor i Malmö. Härligt att ses. Annki och Sigga.

SAM_4616

John som är säljare i Norge är en glad prick som jag gillar mycket. Oj vad vi har skrattat ikväll åt våra länders olikheter. Dom är faktiskt en hel det trotts att vi bor så nära varandra :)

SAM_4614

Annki tillsammans med Peter som äger Hettemarks…

SAM_4617

Ja tillbaka till det där med födelsedagen. Igår bokade jag alltså ett bord till mig och mina två kollegor från ACES och sa att vi skulle fira en 50 års dag. När vi kom idag till bordet berättade jag att vi blev några fler men att det dock inte blev något födelsedagsbarn. Helt plötsligt såg personalen väldigt besviken ut men jag fattade inte riktigt varför. När vi sedan satt oss vid bordet kom servitören fram och sa att kocken i köket hade bakat en tårta som överraskning till firandet av 50-års jubileumet. Va!!!!! vilket jubileum???? sa jag, det var en 50 års dag vi skulle fira men tyvärr kunde födelsedagsbarnet inte komma. Oj vad tokigt det blev…….men vi äter gärna tårtan ändå sa vi och vi fick oss ett väldigt gott skratt :) kolla vilken fin tårta dom gjort :)

SAM_4623

SAM_4627

Ja nu är det en mätt och glad Annika som lägger huvudet till ro. Åh vad det är härligt att få skratta :)

SAM_4628

Puss & Kram


Kommentarer


 1. Åsa 9 augusti, 2013 on 22:43 Svara

  HAHAHA, så tokigt det blev! Kan tänka mig att ni fick garva!
  : P
  Jaja, tårtan var säkert jättegod.. ser smarrig ut!
  MUMS!
  : P

  //
  Åsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna