VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trötta fötter!!!!

Hej finisar,

Första dagen på mässan är över och jag har precis slagit mig till ro i restaurang baren med ett glas vin och ska äta något gott :) I år har man som sagt fräschat upp på Bella Center, ja man började egentligen förra året men tills nu var det vår tur att få lite fint. Innan var det trånga långa gångar och nu har man istället öppnat upp och gjort det lite ljusare.

SAM_4552

SAM_4554

SAM_4565

SAM_4549

Det finns en massa fint till nästa vår/sommar hos Hettemarks och som vanligt har deras designer jobbat mycket med detaljer och fina material. Materialen och gediget handarbete är stora stöttepelare i Hettemarks varumärke.

SAM_4574

SAM_4575

SAM_4576

SAM_4577

SAM_4606

SAM_4562

SAM_4609

Ja det finns som sagt var en massa fint. Kommer visa mer här i veckan och på Instagram @aduckmark så kika in där :)

Ha en fin kväll!!!!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna