VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Köpenhemn fashion – CIFF here I come….

Hej finisar,

Idag har jag flängt runt en massa. Två trevliga möten och sedan packa packa packa. Här är det nu en salig blandning packning. Jag har plockat fram finkläder och smink, allt från regnkläder till badkläder är packat för Justin och Mattias har packat fiskekläder, spön, myggnät och en massa mat…..ha ha jag vi får hoppas att vi alla tar rätt väska när vi i morgon far åt tre olika håll 🙂 ( kan ju bli rätt spännande annars )

Vet ni vad, idag letade jag fram en gammal favorit klänning från Gina Tricot som är närmare 10 år gammal. Lika fin och bekväm som jag minns den, och lika snygg ( ja tycker jag i alla fall ) Skrev till en kompis som jobbar där idag och tyckte att dom ska göra den i en ny upplaga, hade varit skitsnygg i helsvart med svart spets. 🙂 håller tummarna…..

gt

Ja kommande två veckor kommer handla om en massa mode, vår/sommar 2014. Oj känns lite avlägset men vipps så är vi där. I morgon bär det alltså av till CIFF för min del och veckan därefter Stockholm modeveckan. jag kommer som vanligt att jobba för Hettemarks. Men idag gjorde jag ett besök på Stockholm Modecenter och hälsade på fina Susanne som har agenturen för Haust och V-Collection. Vi har lärt känna varandra genom alla mässor och har i dag en fin sporadisk vänskap. Det blev en kaffe och en massa snack och sommaren såklart. Nästa v i Stockholm ska jag visa mer från deras underbara vår/sommar kollektion 2014.

sus

Ja dom har alltid så mycket snyggt och den här lilla godingen kommer värma min kropp när det blir kallt i vinter. 🙂

dun

Det blir mycket jobb i montern på dagarna i Köpenhamn men på kvällen hinner vi sitta ner och äta gott, så nu har jag packat lite fint för det. Känns konstigt när jag hasat runt i shorts och bikini hela sommaren. En enkel blus med gröna detaljer, kommer jag ha med vita byxor.

grön

Och det här fina blir det nog på fre eller lör, ha ha inte för att vi brukar slå klackarna i taket precis men det är alltid kul att klä upp sig lite när man bor på hotell och får äta ute…..i lugn och ro utan att bli avbruten 🙂 jippi vilken lyx det kommer bli.

SAM_4460

Haust…..

SAM_4462

Nya väskan från V-Collection vill också följa med till Köpenhamn så den har jag nu flyttat in i.

SAM_4463

SAM_4466

Han även med ett lite fynd inne i stan när jag var på lunch möte. Nu kan man ju verkligen fynda. Dessa från NUDE helt i skinn hittade jag på Åhléns ord pris 1399:- och nu gav jag 345:-. Mycket nöjd…

SAM_4468

SAM_4469

Ja nu återstår bara att raka benen och fixa naglarna sedan är jag redo…… Ni kommer givetvis få uppdateringar från massan och kolla på vad som gäller inför nästa vår/sommar.

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna