VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Välkomna tillbaka…

God morgon finisar,

Välkomna tillbaka alla ni som börjar jobba idag. Här har vi också vaknat av klockan och om ca 40 min är det dags för dagis……jag hoppas innerligt att lämningen går bra efter 5 v tillsammans. För mig väntar en hårrenovering hos min favvo frisör Michael hos Michael och Frisörerna. Håret ska få en uppfräschande toning och klippning inför de två kommande veckorna som jag kommer tillbringa på mässorna i Köpenhamn och Stockholm. Härligt att få blir lite ompysslad.

utväxt

Igår passade jag på att summera sommaren i bilder, kika in HÄR om du har lust……

Nej nu är det dags att sätta igång, ha en fin dag !!!!!!


Kommentarer


 1. DeMarkey -LiveYourDreams! 5 augusti, 2013 on 10:04 Svara

  Japp här började jag jobba jag med, arbetslivet är igång och semestern är över. Barnen är på dagis och allt har gått bra.
  Önskar dig en fin start på arbetslivet igen och lycka till hos frisören. =)

  • annikaduckmark 5 augusti, 2013 on 13:06 Svara

   Tack det samma till dig. Här gick första lämningen också galant. Skönt att slippa gå ifrån ledsna barn.

   Kram
   Annika

 2. dianasdrommar 6 augusti, 2013 on 07:01 Svara

  Hoppas första arbetsdagen gick bra :), har en vecka kvar tack och lov stor kram Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna