VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Eftermiddagsdopp…….

Hej finisar,

Vilken härlig dag det blev även idag, J var glad som en lärka för att få gå på dagis igen och hans bästa kompis Billy kom och mötte med en gång. Oj vad glada dom var att se varandra igen. Skönt att lämningen gick bra !!!!!! jag for till frissan på förmiddagen och fixade till mitt hår till alla mässor de två kommande veckorna. Michael som äger Michael och Frisörerna gör mig aldrig besviken. En toning som raderar ut utväxten och tog bort det gula som solen blekt under sommaren samt 4 cm kortare. Ja nu känner jag mig redo.

klipp

Sen hem och jobba några timmar, ny mössleverans med Ocky mössor som ska norrut i morgon. Hafva heter butiken och om några dagar hittar ni mössorna där. Kul!!!!! Eftersom det var så fint väder hämtade jag J lite tidigare och vi tog en ledig eftermiddag hos våra vänner Alban och Kin på Ingarö. På besök var även Ankie Bagger och hennes familj. Det var så länge sedan vi sågs så det blev mycket snack…..

girls

Vilken härlig eftermiddag och kväll vi fick. Alla badade i deras underbara pool lääääänge så varmt och skönt. Här är alla våra härliga ungar som har busat, hoppat och simmat i massor :)

gänget

Ankies son Filip och Justin…

fj

Fina Alban och Kin som alltid är så välkomnande och generösa. Glad att ha er som vänner.

alban

Vi dröjde oss kvar ända till kl 21 och J somnade i bilen med en gång. Det är sådana här dagar vi kommer att minnas när regn och höst kommer. Lagrad i minnet :)

me

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna