VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I huvudet på en 13 åring som ska bli lämnad…

Hej finisar,

Idag är en konstig dag, jag tror vi alla har sovit lite konstigt. M var fortfarande uppe kl 3 och när han lade sig kunde jag inte somna utan började fundera på allt som ska packas.

Idag är det sista dagen Elias bor hemma ( jag iallafall på 3 år )
I morgon går flyttlasten till Timrå och hockeygymnasiet…..stort för en 16 åring. Själv var jag 17 när jag flyttade till egen lägenhet…

En annan som funderar mycket är Ella, Elias lillasyster. Hon har också en blogg och där såg jag igår att hon uttryckt sina känslor. Känns såklart jättekonstigt för henne, att hennes bror som han haft som sin trygghet hela sitt liv nu plötsligt ska flytta. Klicka in här för att komma till inlägget.

SAM_4232

Om en stund kommer Linda, barnens mamma och hänger med oss idag. För henne är det också en tuff dag. Det blir säkert ett gäng tårar hos oss alla när dom ska säga hej då ikväll. Men det vi måste komma ihåg är att nu får han göra det han drömt om i många år……

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna