VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Flytt…..

Hej finisar,

Oj vad det har gått i ett idag, först nu har jag satt mig ner för första gången.
Handlade i morse för att kunna laga ett antal matlådor till Elias som flyttar i morgon, skönt för honom att ha lite klart första veckan då det ändå kommer vara en massa nytt.
Elias mamma Linda har varit här med oss sedan kl 14 idag och bara myst med barnen och vi avslutade med en gemensam middag. Där satt vi alla runt bordet, Mattias, jag, Linda, Elias, Ella, Justin och Lindas son Hugo. Oj detta känns lite konstig sa Ella :) ja men visst är det skönt att vi kan ha det såhär, tänk om mamma och jag inte hade kunna prata eller träffas så mycket krångligare det skulle vara. Ja det höll hon ju med om…

mat

Vi hjälptes att åt att packa flyttlasten. Bäddsoffa har vi köpt på Blocket, loftsäng av en kompis, TV bänk och soffbord fick vi av grannen, lite lampor av en annan granne. En hel det har vi plockat ihop här hemma, Linda har bidragit med micro och en massa annat och nu återstår en gedigen lista på IKEA i Sundsvall i morgon kväll.

flytt

Ja nu vinkar Elias hej då för 3 år, givetvis kommer han hem några dagar till jul och några veckor på sommaren. Vi önskar honom all lycka till och hoppas det här blir en härlig upplevelse i livet :)

flytt1

Puss & Kram


Kommentarer


  1. Linda 31 juli, 2013 on 10:28 Svara

    dom små blir fort stora.
    Vad trevligt att ni kan umgås allihopa. Rätt skönt för barnen att ha en sådan relation!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna