VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Livet är orättvist ibland…..

Hej finisar,

Idag börjar vår sista semestervecka…. nästa måndag börjar J dagis igen och jag ska börja förbereda två veckor på modemässorna i Köpenhamn och Stockholm. Det är mulet ute och huset lite upp i ner, flyttlådor och nya prylar överallt. I morgon ska allt packas in i hyrda bilen och på onsdag morgon går flyttlasten för Elias till Timrå. Vad konstigt det känns, jag tror vi alla är lite på spänn. Mattias säger inte så mycket om sina känslor men jag tror säkert att det känns lite tufft. Mamma Linda kommer hit hela dagen i morgon för att få vara med Elias så mycket det går nu. Som tur är har vi ju Ella och Justin kvar här hemma och Linda har sin lilla Hugo och Ella. Är ju inte utan att jag tänkte själv på den dagen Justin ska ge sig av, jag som bara har ett barn…..men det är långt kvar som tur är.

I morse kom jag via Vimmelmamman in på en blogg som fångade mig, fick mig att inte kunna sluta läsa och fick mig att fälla massor av tårar. Livet är så jävla grymt ibland och jag blir livrädd att jag själv ska drabbas…..men alla verkar ju mer eller mindre få cancer idag varför skulle inte jag få det. ( jag det är en fråga som jag faktiskt tänkte på minst några gånger i veckan )  klicka in på Taxilandet, man får lite perspektiv på sina banala problem…. önskar att inga barn behövde växa upp utan sina föräldrar <3

Idag ska vi bara fortsätta att mysa och hasa runt….om en stund ska det här lilla kaluffsen få sig en klippning.

frilla


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna