VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilken överraskning!!!!!

Hej finisar,

Oj, han inte med att få till ett inlägg igår då dagen gick i ett och avslutades först kl 03.00. Phu idag är jag trött med andra ord 🙂 Ja jag har ju inte kunnat berätta för er tidigare vad vi hade på gång igår då er var en överraskning och Elias som blev överraskade då och då läser bloggen.

Jag har ju tidigare berättat att han nästa veckan ska flytta till Timrå för att börja hockeygymnasiet. Dessutom fyller han år den 21/8 och vi ville därför fira både hans födelsedag och göra en avskedsfest för honom. Vi hade bjudit in hela vår närmaste släkt samt Elias mamma Linda och hennes närmaste släkt ( härligt när man kan fira sådana här tillfällen tillsammans allihop ) totalt var vi drygt 30 pers. Inte ofta jag har så mycket folk på middag men vi gjorde det enkelt för oss och grillade hamburgare och revben, klyftpotatis och lite sallad.

Elias var hitlurad och trodde att han, mamma och pappa skulle gå igenom stundande flytt. När han kom in satt alla på baksidan och han såg ut som ett frågetecken, omtumlad och glad. Ja jag fick nästan en tår i ögat av att se hans lycka. Han har nämligen gått och trott att det inte skulle bli något firande av hans födelsedag i år. Men alla hade slutit upp och ville såklart göra denna lördag till en minne för Elias att ta med sig på sin resa som nu stundar.

SAM_4207

För syster Ella är det såklart lite tufft att Elias ska flytta….

SAM_4232

Och även flickvännen Sara som blir kvar och studerar här i Stockholm

SAM_4230

Ja trädgården var full med folk och som tur var hade vi vädret på vår sida 🙂

SAM_4198

Farmor Lena och Ella

SAM_4204

Justin var också glad att se Ella som varit hos sin mamma i två veckor.

SAM_4200

SAM_4202

Elias mamma Linda tampas såklart med en massa känslor inför Elias flytt. Som ni säkert förstår både glädje och lite sorg.

SAM_4328

Kön till maten ringlade sig lång i köket 🙂

SAM_4226

Det blev såklart en massa presenter, b.la. en hel del saker inför flytten. damsugare, brödrost, våffeljärn, vattenkokare, presentkort på IKEA och den här som han nog blev gladast för. Vi hade alla lagt ihop till en DJ Mixer. Elias älska precis som Mattias att hålla på med musik. Så nu när det kanske blir en del ensamma kvällar i Timrå tänkte vi att han skulle ha något att fixa med, och gissa om han blev överraskad och glad .

SAM_4276

Magnus Hedman är en nära vän till familjen och har känt Elias sedan han var bebis. Magnus är nu lite mentor åt Elias inför hans flytt och hjälper honom att tänka rätt när det gäller träningen etc.

SAM_4302

Lilla Justin har nog inte riktigt förstått att brorsan ska flytta på heltid.

SAM_4309

Kakor och farmors goda tårta ska det såklart var på kalas….

SAM_4235

Ett kort att ha som minne…. Mattias, Elias och Linda

SAM_4240

Jag han också komma med på ett kort 🙂

SAM_4245

Ja vi är många som önska Elias lycka till med sin nya utmaning och kommer att sakna honom. Men den han kommer sakna mest tror jag är flickvännen Sara.

SAM_4327

SAM_4317

Tusen tack alla som kom och gjorde detta till ett minne för oss alla <3

LYCKA TILL ELIAS!!!!!!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna