VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Monster och en banan!!!!!

Hej finisar,

Idag har det varit en riktig slappardag, festligheterna igår och en sen natt tog på krafterna. Även om J somnade sent igår så var han uppe och hoppade kl 8 i morse och jag också såklart :) men nu känns det som jag snart står och sover. Ikväll MÅSTE jag komma i säng tidigt :)

Därför passade det perfekt med en bio på eftermiddagen, Subito bjöd in till Monsters Inc 2 på Rigoletto. Det var Mattias, Ella, Justin och jag som gick.

gänget

Ella och Justin fick stå tätt intill två kända monster :)

inc

Det var 3D film så bara att sätta på sig stans snyggaste glajor…..

ella jag

Filmen var helt ok, men jag tycker personligen att 1:a är bättre och den här kändes aningen för lång. I alla fall om man är 4 år, och det var många barn som skruvade på sig efter ett tag. Väl värd att se tyckte J men detta var dock dagens höjdpunk för vår lilla kille :) att hamna på kort tillsammans med Jean Banan….vilken lycka!!!!!!!

jeanb

Nu känner Justin på sig att Elias snart ska flytta tror jag, han är som ett plåster på honom. :)

elias

Nej nu slänger jag in handduken för ikväll :)

 


Kommentarer


 1. Kul att ses idag! Melvin hade hamnat i extas om han fått syn på Sean Banan *s* det är hans största idol.

  • annikaduckmark 28 juli, 2013 on 22:35 Svara

   Kul att se dig också Anna. Ja han dök upp nere på parkett och det blev lite småkaos bland alla barn

 2. Kristin Johansson 29 juli, 2013 on 10:11 Svara

  Åh vad härligt med lite bio. Det var länge sedan jag gick på bio, kanske ska ta med mig stora sonen och krypa in i biomörkret någon dag snart.

  Häftigt att få träffa den coola bananen:)

  Kram på dig.

  • annikaduckmark 29 juli, 2013 on 11:30 Svara

   Hej Kristin,

   Ja ibland är det mysigt att krypa in i mörkret och kika på en film och knapra poppkorn :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna