VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inredningsdetaljer från Norrtäljes skärgård….

Hej finisar,

Justin och jag har fått det stora förmånen att följa med våra grannar ut till deras lantställe ett dygn. Det ligger i Norrtäljes skärgård och är ett familjeparadis som gått i arv sedan 60-talet. Jennies föräldrar tog emot med kaffe och fika vid 11 tiden och sedan dess har vi bara myst runt. Här syns det att man lagt ner sin själ i flera år, finns en massa roligt att höra om huset och dess historia. Det var Jennies farmor och farfar som köpte huset på 60-talet så har har det tillbringats många somrar. Nu När Jennie och hennes syskon har egna familjer har dom alla ett eget lite krypin här. Stor härlig tomt och en massa att göra för barnen. Ja ni förstår själva att det är som gjort för ett ensambarn som mig utan något familjeställe att återvända till att blir grön av avundsjuka…….ja självklart unnar jag min fina granne detta men önskar såklart att jag också haft ett sådant här ställa att åka till med min familj. Nu är jag istället super duper glad att vi fått följa med hit på besök. Just nu sitter jag på trappen med ett glas vin, Jennie lagar mat, barnen leker och jag skriver till dig och LATAR mig. Fy skäms nästan men har lovat att ta disken sedan. Här finns som ni säkert förstår en massa fina inredningsdetaljer som vuxit fram till ett ombonat hem under många år. Titta och njut……

SAM_4018

SAM_3985

Den här fina ljusstaken är från tidigt 60-tal och ett arvegods som vårdas ömt. Superfin i sin enkelhet tycker jag.

SAM_3982

Här ha man gjort en fin krans av små små snäckskal….

SAM_3990

Jennie älskar att fixa i betong, denna gjorde hon för ett antal år sedan, innan barnen kom sa hon…. ha ha

SAM_4007

SAM_3988

Här var allt tidigare i furu, efter lite målarfärg är det ”vitt och fräscht”

SAM_3994

För ett tag sedan tog familjen ner lite granar, det byggdes staket av lite och av det som blev över byggde Jennie och hennes pappa en sänggavel….så snygg.

SAM_4004

SAM_4011

En härlig gammal soffa…

SAM_4012

SAM_4014

Det finns fina blomsterarrangemang överallt och jag kan tänka mig att det tar en massa tid att sköta.
Nu sitter vi ute i solen och myser. Ätit gott med ett glas vin och barnen leker för fullt :) I morgon väntar en ny härlig dag i solen…..


Kommentarer


  1. DeMarkey -LiveYourDreams! 16 juli, 2013 on 21:14 Svara

    Oj vilka vackra bilder. Vad fint ni har det därute hos grannarna och vilken tur att ni får följa med, tänk om våra grannar sa så. =)
    Önskar dig en riktigt trevlig tisdag kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna