VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Saker och ting förändras snabbt…

Hej finisar,

För mig är det nästan god morgon, idag lär det inte bli någon ordning och reda. Saker och ting kan ju som bekant ändras väldigt snabbt. Som igår, solen sken alla grannbarn lekte och hade kul. Ja livet kändes väldigt enkelt. När Justin kom en runt 7 på kvällen så klagade ha på ont i magen och vips så förändrades allt. Kräk på hela golvet…..hm till middag hade det serverats blodpudding. Ja jag besparar er detaljerna över denna mess. Sedan fortsatte det hela kvällen och en bra bit in på natten, stackars liten som redan är smal som ett sträck var helt urlakad. Han och jag har sovit i soffan inatt för att det skulle vara enklare och Mattias skulle få sova. Jag har gett honom lite vatten med Resorb på en sked hela natten för att det inte skulle blir för mycket och när vi vaknade till vid 8 efter några få timmars sömn tyckte jag att han verkade piggare.

Ute öser regnet ner så det är ju en passande dag att hålla sig inne på. Vid 9 ville han ha en lite yoggi och de fick han såklart. Sedan var det dags igen, den kom med vändande post. Stackarn, man känner sig så hjälplös och magsjuka är inte en av mina favoriter. Nu går jag och räknar timmarna och funderar på om jag också kommer drabbas….fy hemska tanke.

Nu sover han i alla fall sedan två timmar tillbaka, han har ju lite att ta igen. Sedan är det bara att börja om men små skedar med vatten/vätskeersättning med jämna mellanrum och hålla tummarna att övriga barn vi lekte med igår klarar sig 🙂 Frisk och sol igår – sjuk och regn idag 🙂

jsjuk

Åh nu damp det precis ner ett nyhetsbrev från Inreda.com som har REA. Här kommer lite tips om vad jag gillar 🙂 blir ju mycket guld i höst och då kan det ju vara perfekt att ladda med lite snygga accessoarer från PIPOL´S BAZAAR. Halsband 250 kr och armband 200 kr.

NEC-620-55BRA-335-21

 Matchande plånbok 135 kr

GO10012

Och ett par snygga örhängen för 125 kr, sedan är man klar för hösten 🙂

ESU-120-03

Åh älskar dom här ljuslyktorna från Tine K Home nu för endast 39 kr. Ska definitivt klicka hem några sådana 🙂

inreda22

Ja perfekt väder iallafall här i Stockholm för lite nätshopping. HÄR kommer ni direkt in på Inreda.com


Kommentarer


  1. dianasdrömmar 10 juli, 2013 on 14:51 Svara

    Åh, stackarn.Hoppas han piggar på sig och att inte du blir sjuk..kram Diana

    • annikaduckmark 10 juli, 2013 on 15:49 Svara

      Tack snälla för omtanken

  2. Cissi J 10 juli, 2013 on 20:28 Svara

    Stackarn ja det kan vända fort. Hoppas han blir frisk snart o du klarar dig. Vi har haft ösregn hela dagen.
    Kram Kram

  3. Anita 10 juli, 2013 on 21:43 Svara

    Du kan köpa vätskeersättning på Apoteket och ge honom, brukar finnas i brustabletter. Hoppas han kryar på sig snabbt. Och att resten av familjen klarar sig.

    • annikaduckmark 10 juli, 2013 on 21:51 Svara

      Åh tack för omtanken. Har gett honom det från Apoteket hela dagen. Tror faktiskt han är på bättringsvägen. Nu gäller det bara att jag inte blir sjuk

  4. sol 14 juli, 2013 on 00:09 Svara

    Aldrig aldrig mjölkprodukter och välling vid magsjuka. Då tar det bara längre tid att bli frisk.
    Resorb tills man känner sig sugen på mat och då bara snälla saker som banan, vitt bröd och ris. Vänta med yoghurten nästa gång. Krya på er!

    • annikaduckmark 14 juli, 2013 on 00:18 Svara

      Hej,

      Jo tack vällingen har jsg koll på men tänkte helt enkelt inte på yoghurten. Var så glad att han var sugen på något litet. Ibland får man lära sig den hårda vägen. Tack för din omtanke, vi är friska och krya igen.

      Kram
      Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna