VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Typiskt & Tradera…….

God morgon……

Denna veckan har varken min Mattias eller jag tur med våra leveranser. I förrgår fastnade hans i Göteborg som skulle iväg till en stor kund……och jag förväntade mig att få mina mössor igår, när jag i dag kollar har dom tydligen försökt leverera igår men inte lyckats……gurrrrrr!!!!!! tidigare i veckan mailade jag och dubbelkollade leveransadressen och att allt var OK, jo då absolut inga problem…….men man har ju varit med ett tag och vet att saker och ting händer och därför vill jag alltid kolla en gång extra. Tror ni inte att dom ändå skrivit fel…….så nu efter ett antal samtal och krångel sitter jag och väntar på svar och när det kommer……. jag siktar på att butikerna i Stockholm i alla fall får leverans på måndag :)))))

arg-fru_38471548

Ja ja bara att sitta lugnt i båten…….jag passar på att slänga upp en fin mocka jacka på Tradera så länge. Har bestämt mig att inte spara på saker i garderoben som jag inte använder. Vem vet kanske är den något för just dig :) Klicka in HÄR om du vill var med….

SAM_3036

SAM_3038

Ikväll bänkar jag mig framför Let´s Dance. Jag hoppas på Oscar då jag tycker han har varit otroligt duktig genom hela programmet…..vem är din favorit?????

Puss & Kram


Kommentarer


  1. Nej usch vad jobbigt, det är så pain! när saker inte går som man vill och behöver. Hoppas, hoppas verkligen att den kommer på måndag då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna