VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Så gick det vägen……

Ingen är felfri eller hur…….. idag blev jag såklart lite arg när jag först insåg att mina mössor inte hade kommit och gått tillbaka till postens lagar fast jag dubbelkollat adressen flera gånger…….men när det första lagt sig inser man ju att arg inte hjälper för att lösa problemet…….efter några samtal och mycket proffsigt bemötande från min leverantör om ska ha all heder till hur dom till slut snabbt löste problemet. Det gillar jag och jag tycker det är ett viktigt led i service att också visa vad man går för när det krisar.

Allt ser jätte fint ut, man är ju alltid lite nervös när man sprättar kartongerna:))))) Men allt verkar vara i sin ordning och redan i morgon kan jag nog får i väg ordrar ut i landet och på måndag levererar jag i Stockholm. Kan ju tyckas ironiskt att dom dyker upp på en varm dag som denna, men det är redan en hel del förbokningar…….ni som redan använder mössan vet att den funkar året om….

Ja här hänger dom nu, helt nybakade, det är ju som att ha fått hem ett gäng bebisar :)))) ha ha ja nu ska jag inte tjata om detta mer.

SAM_3042

Mattias grillar och jag njuter av ett glas rosé och snart bänkar vi oss framför TV och ser dessa två göra upp. Som jag skrev innan så håller jag tummarna för Oscar även om jag gillar Marcolio som person. Men Oscar har varit grym!!!!!!

secondColumn

Må bäste man vinna……

Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna