VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nu är dom på ingående…..

God kväll,

Ja nu är dom äntligen på ingående……dom nya Ocky mössorna alltså. Fick aviseringen om transporten idag och dom förväntas komma i morgon eller fredag. Så idag har jag förberett en massa inför det. Kollat förbeställningar och lite nya butiker. Kanske känner du till någon butik där mössorna skulle passa in, tips gärna. Du premieras givetvis med ett gäng mössor om det leder till affär :)

Ja så om allt går som det ska kommer jag hinna leverera ut lagom till mitten av nästa vecka……. phu ja man är minst sagt lite nervös också innan man har allt på plats och sett att det ser OK ut. Så håll utkik snart är dom på plats. Redan nu går dom att förbeställa hos Inreda.com och kladfabriken.se

DSC_0673

Vi ses snart alla härliga Ocky användare……


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna