VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

…….har vunnit en skinnväska

God kväll,

Ja kl är slagen 21 och jag har gått igenom alla er tävlandes motiveringar till varför just ni skulle vinna en fin skinnväska från Maharani of Tirapunji. Alla av er är såklart värdiga vinnare och jag önskar att jag hade en väska till er alla. Men till slut föll jag för den här motiveringen………

Hej!
Vilka urläckra väskor. Och vilka underbara sommarfärger. Vem skulle inte bli lycklig av en sådan väska. Både den som bär och den som får skåda. Om 25 dagar fyller jag 50 år. Det är med en total-make-over jag ser fram emot att fylla jämt. Jag har klippt mig en kort tuff frusyr, gått ner 12 kg sedan augusti förra året, tränar minst 3 gånger i veckan och är i mitt livs form. Har inte mått så här bra på många många år. Till sommarstassen och solbrännan jag kommer att få i Italien i sommar skulle en RÖD väska vara som pricken över i:et.

GRATTIS Ann Gisselson en röd väska som du önskar är nu din och din Make over får en prick över i:et

Ann maila mig din adress på info@aduckmark.se så kommer det en väska till dig inom kort. Sort tack även till Tirapunji för att jag fick arrangera denna tävling för mina läsare.

orange-fron-1

Ja det blir inte bara ett paket till Ann, utan idag kom det även ett paket till mig och Justin…J älskar paket och slet såklart upp det :) Tack Seba Med vi blev såklart glada båda två :)

seba

Ja då är det fredag i morgon igen……..var tog den här veckan vägen????????

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna