VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skinnväskan kan bli din…..tävla här!!!!

Hej finisar,

Här kommer nu tävlingen jag utlovat….värmen är här, solen strålar och överallt i butikerna ser man en massa färg…….I år tycker jag man vill ha färg mer än någonsin efter den gångna vintern.

Så det är därför jätte kul att jag kan erbjuda denna tävling för er läsare tillsammans med
Maharani of Terapunji – fina skinnväskor i vårens härliga modefärger. Vi har tidigare haft märket på Aces. Nu kan en av dessa fina väskor bli din och förgylla våren och sommaren med lite extra färg…..värde ca 1200 kr.

n-green-front-1

n-lila-front-1

n-rosa-front1

orange-fron-1

OBS!!!!!!!! TÄVLINGEN ÄR AVGJORD….

Nu till tävlingen, allt ni behöver göra är att…..

1. Gilla Terapunji på Facebook

2. Gilla Annika Duckmark Blogg på Facebook

3. Skriv här i kommentarer varför just du vill vinna och vilken färg du skulle vilja ha.

Tävlingen avslutas torsdagen den 23/5 kl 21.00

Lycka till…….


Kommentarer


 1. Ingrid - Mamma till två sessor 17 maj, 2013 on 15:24 Svara

  Jag är jättegärna med!

  Jag gillar båda sidorna på Facebook (Ingrid Polly)
  Jag skulle bli så glad över en röd,snygg väska som INTE är en skötväska! Med småbarn så känns det som att det alltid är en skötväska som hänger över axeln, och det skulle vara roligt med en egen väska till mamman :)

  Kram, Ingrid

 2. Izabell Engberg 17 maj, 2013 on 15:56 Svara

  Woop woop! Klart att det skulle piffa upp med en grön eller röd snygg väska på kundbesöken!! :-) håller tummarna.

 3. Marie L-M 17 maj, 2013 on 16:54 Svara

  Åhhh, såå jag önskar att jag någon gång också fick möjlighet att få äga
  en så fin väska..
  Åhh, såå jag önskar att jag också, bara så där, när lusten faller på
  kunna gå ut och köpa mig en Maharani of Tirapunji…
  Men tyvärr så sätter en ”knäckt” rygg, och sjukpension
  P för detta…
  Men drömma är fortfarande gratis, och oj så mycket
  jag drömmer…
  Och om min dröm slog in, så skulle en orange väska
  göra mig underbart glad!
  Ha en underbar helg önskar Marie L-m

  Som är gammal gillare av Maharani,
  och ny gillare av dig på fb…

 4. Sophie Wiking 17 maj, 2013 on 17:21 Svara

  Jag skulle så gärna vilja vinna den rosa väskan. Jag ÄLSKAR ROSA och jag Älskar väskor.
  Tyvärr så fungerar inte ekonomin som jag vill då jag är sjukskriven pga av kronsikts lung och magsjukdom samt muskel sjukdom. :(
  Så det är liksom inga pengar jag kan lägga på annat förutom hyra mat och medicin. :(

  Så det skulle vara så kul, jag skulle bli jätte glad.
  Skulle skruva om det i bloggen länka till dig eftersom det är dig jag vann den från osv. :)

  Hoppas verkligen, jag gillat tirapunji sen tidigare och nu även gillat Annika. :)
  HOPPAS Hoppas

 5. Jessica S 17 maj, 2013 on 20:04 Svara

  Gillar och gillar som jessica sundberg! Jag vill så gärna vinna den röda. Jag vill inte längre gå med plastig adidashandväska. Jag vill se ut och bete mig som den kvinna jag är!

 6. Ann Gisselson 17 maj, 2013 on 21:23 Svara

  Hej!
  Vilka urläckra väskor. Och vilka underbara sommarfärger. Vem skulle inte bli lycklig av en sådan väska. Både den som bär och den som får skåda. Om 25 dagar fyller jag 50 år. Det är med en total-make-over jag ser fram emot att fylla jämt. Jag har klippt mig en kort tuff frusyr, gått ner 12 kg sedan augusti förra året, tränar minst 3 gånger i veckan och är i mitt livs form. Har inte mått så här bra på många många år. Till sommarstassen och solbrännan jag kommer att få i Italien i sommar skulle en RÖD väska vara som pricken över i:et.

 7. […] TÄVLA HOS ANNIKA […]

 8. Åh, jag vill vinna. Har velat ha en Tirapunji sen vi hade vår förra bloggmiddag men inte tusan har man råd med sådana lyxiga saker när man är mammledig.
  Den rosa skulle göra sig så fin så fin när jag åker till Turkiet 6/6

  Hoppas på tur i tävlingen. Gillar både Tirapunji och din sida såklart (Anna Karlsson)

  Länkat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/05/17/tirapunji-235/

 9. Heidi Larsson 17 maj, 2013 on 23:11 Svara

  Åh vilken toppentävling! Jag är med!
  Jag gillar redan deras Facebooksida men har nu även gillat din (Heidi Larsson)
  Jag har verkligen inga fina väskor, alla har gått sönder eller blivit omoderna. Jag har faktiskt aldrig haft råd att unna mig en riktigt fin märkesväska i fin kvalité. Dessutom har jag sökt skola till hösten – och då vore det underbart om jag kunde ha en sån här ljuvlig väska att ha läxböckerna i! =) Jag skulle vilja ha den underbara orangea (http://www.tirapunji.com/nyheter/praktisk-skinnkasse-orange-2)

  Håller tummarna nu! =)

 10. chanette a 18 maj, 2013 on 01:12 Svara

  chanette andersson gillar båda på fb

  lila lila lila kärlek.
  wow vilken läcker väska.
  jag e sååå kräsen då det gäller väskor o behöver mig verkligen
  en ny en så man kan slippa leta ner i den väskans hålor jag har nu.
  denna var ljuvlig o färgglad.
  kvalite i combo med snygghet
  lovely

 11. Anita 18 maj, 2013 on 01:24 Svara

  Gillar på FB!
  Oh, skulle vilja vinna den rosa. Perfekt sommarfärg, vill fira att jag gått ner – 15 kg i år och nyss fyllt år. Håller tummar och tår!

 12. Carina Henemo 18 maj, 2013 on 08:07 Svara

  Gillar båda sidorna: Carina Henemo

  Hoppas på tur! Vill fira in mitt nya, nyttigare och ”gröna” liv med en GRÖN urläcker väska!! Skulle vara pricken överi:et i sommar. Älskar den verkligen! Har länge letat efter en snygg lite större väska så jag kan slopa skötväskan, men ändå få med mig en blöja eller två…..

  Kram!!

 13. jag skulle vilja vinna den rosa väskan.. har enbart haft skötväskan de senaste tre åren och det vore kul med en ny snygg väska som bara var min 😀

  gillar på fb-catharina ottosson

 14. Christina Frisberg 18 maj, 2013 on 09:56 Svara

  Jag skulle bli galet lycklig om just jag vann en sådan superläcker väska!!,
  jag har varit med och tävlat om väskor från Tirapunji flera gånger tidigare, men inte haft turen med mig, många av deras väskor är ju bara som små läckerbitar och jag skulle vilja ha flertalet av dem, är liksom lite galen i väskor och skor, köper alltid några väskor på mina resor men de flesta är ju lite mera lågbudjetväskor förståss.
  Hoppas nu på bättre tur i denna tävling så det droppar ner en cerise väska att bära och vårda ömt under de kommande sommarmånaderna!!
  Jag har gillat fb sidorna under mitt namn Christina Frisberg.
  jag har delat tävlingen på min fb sida.
  Sänder över vårvarma kramar till alla som vill och behöver!! :)

 15. Desirée 18 maj, 2013 on 09:57 Svara

  Hej! Vilken trevlig tävling, om jag vinner så skulle jag bli super glad för vilken som av den: röda, lila eller rosa, detta pågrund av att jag verkligen är i behov av mer färg i min vardag. Det är också därför jag vill vinna väskan, min nuvarande är så sliten att snart banden går av och det vore inte sådär jätte roligt när man är ute på stan eller så.

  * Har gillat båda sidorna som: Dezirée Andersson Canth

 16. Cissi J 18 maj, 2013 on 12:18 Svara

  Hej
  Gillar sidorna.
  Vilka tuffa väskor. Skulle va kul att vinna en rosa väska. Jag älskar väskor men det blir ju alltid bara svart eller brunt.
  En färg som lyser upp både kropp o själ :)
  Kram Cissi

 17. Lina Eckerström 18 maj, 2013 on 12:28 Svara

  Min väskgarderob skulle verkligen behöva rensas & fyllas på.
  Nu består den mest av 10 år gamla väskor, skötväska & ryggsäckar.
  En grön hade jag gärna sprungit runt med. Så galet härlig färg. Skitsnygg rent ut sagt.
  Hoppas går ju alltid :)

  Gillar båda sidorna på facebook – Lina Eckerström

  Ha en fin dag i värmen !

 18. Annica 18 maj, 2013 on 13:19 Svara

  Jag gillar på fb, Annica Nilsson.

  Skulle vilja ha en grön väska då jag älskar färgen grön! Favorit färg på hög nivå..

 19. Beatrice, mamma till 2 skruttar! 18 maj, 2013 on 13:32 Svara

  Alltså, jag blev helt kär i dem gröna väskan! Helt underbar ju!!!
  Jag tycker att jag förtjänar att vinna den snyggingen efter att ha klämt ut barn nummer 2 för lite mer än en vecka sen. Jag skulle dessutom börja använda den direkt som skötväska, skulle inte kunna hålla fingrarna borta från den 😉 Den skulle alltså bli välanvänd!

  Åhh så jag håller mina tummar!

 20. Julia 18 maj, 2013 on 14:19 Svara

  Hej jag är med! Har gillat osv, jag vill ha den rosa väskan!
  Kontakta mig på mail om jag vinner: juliaengvall@hotmail.com
  Motivering:

  Med hjälp av skinnväskor kan jag bli en vackrare kvinna, tänk om jag detta fantastiska pris kunde vinna. En rosa väska skulle göra min dag, det vore välbehövligt tycker jag. Så nu håller jag tummarna för jag har turen på min sida och att omgivningen av mitt tråkiga utseende ska slippa lida.

 21. Frida Bergner 18 maj, 2013 on 16:52 Svara

  Jag vill självklart vara med och tävla.

  Gillar tirapunji.com på FB: Frida Bergner
  Gillar Din blogg på FB: Frida Bergner
  Jag skulle gärna vilja vinna den cerisa väskan för den passar till de flesta sommar kläder jag har.

 22. Frida Olsson 18 maj, 2013 on 18:20 Svara

  Hej hopp har gillat på facebook båda sidorna =)

  Studentlivs pengarna ej räcker
  så en lila väska skulle vara läcker
  letat väska nu i snart ett år
  och hoppas att jag denna får!
  Jag skulle bara smila
  om jag med denna väskan inför vännerna får stila =)

 23. Camilla H 18 maj, 2013 on 19:13 Svara

  Jag är med i denna underbara tävling. Har inte Facebook så lämnar istället en motivering till varför jag borde vinna, och jag vill vinna den röda eller gröna väskan. Och varför borde jag vinna? Jo för att jag trots ha mått dåligt en lång tid och knappt haft några pengar kämpar mig fram. Jag bryr mig om andra och älskar egentligen livet. Jag längtar efter ljusglimten som ska ge mig ny ork, så vinner jag tävlingen får jag se ljuset igen.

 24. bodil 19 maj, 2013 on 08:28 Svara

  jag är oxå med o tävlar…behöver den cerisa väskan för min image…när jag åker tunnelbana varje morgon…

 25. maria 19 maj, 2013 on 09:05 Svara

  Jag skulle behöva den lila väska, den passar mej perfekt :-)

 26. MillaFia 19 maj, 2013 on 15:28 Svara

  Hej Annika! Jag vill vinna en supersnygg grön väska till min stora syster! Hon är den mest underbara människa man kan tänka sig. För några veckor sedan fick jag låna hennes Michael kors väska när jag var ute med mina vänner. Det är hennes drömväska som hon sparat till i 3 månader för att kunna köpa. Jag var givetvis super lycklig över att få låna den och visade stolt upp den inför mina vänner när vi satt i restaurangen. I slutet av kvällen gick vi alla fram till disken och skulle betala, och då vart det problem med notan och vi stod och pratade fram och tillbaka med personalen (de hade råkat addera en massa saker som vi inte hade beställt). När vi sen gick tillbaka mot vårt bord och skulle ta våra kläder och annat, så var min systers väska borta! Där i fanns hennes sminkväska, en scarf som hon fått av mamma och min mobiltelefon! Först blev jag så himla arg över detta men efter ett tag bröt tårarna ut! Jag bryr mig inte om min mobil, allt jag känner är en så otrolig skuld för att JAG är anledningen till att min systers väska som hon sparat så länge till, samt hennes smink försvann!! Eftersom att jag är en fattig student så har jag inte råd att skaffa en ny bara sådär, så jag har lovat henne att hon ska få en exakt likadan i sommar, då jag har fått ett sommarjobb. Men det hade varit heeeelt underbart att få vinna denna underbara väska och ge den till henne redan nu som en extra kompensation, då hon verkligen inte förväntat sig det! Håller tummarna för att jag får vinna denna gång. Puss och kram!

  Har gillat båda sidorna på facebook! :)

 27. Patrik 19 maj, 2013 on 17:28 Svara

  Hej, tack för en fin blogg! Min sambo är inne och läser här hela tiden. Jag skulle gärna vilja överraska henne med denna fina väska. Gärna då den rosa då det är hennes favoritfärg.

 28. Nathalié - Mamma till Charlie 19 maj, 2013 on 18:09 Svara

  gaah jag är med!! drömmer om en äkta skinnväska, de går aldrig ut tiden :) gillar båda på fb, nathalié teodorson heter jag där.

  den röda föll jag för direkt! den lila är också supersnygg.. men den röda passar till mina fräsiga leopardskor, hehe. är såå trött på min beiga tråkiga väska. den är i något konstigt konstskinn och känns som mina slappa överarmar typ. hoppas och önskar jag har turen :)).

 29. Lotta 19 maj, 2013 on 19:18 Svara

  Deltar i tävlingen och önskar mig den röda väskan, så snygg! Jag är oftast svartklädd, men tycker det är fint att matcha med färgglad väska. Hoppas jag vinner:)

  MVH
  Lotta

 30. AnnaA 19 maj, 2013 on 20:24 Svara

  Den coola lila hoppas jag på,
  för att den inte är så typiskt jag.
  Tror att den skulle passa och så,
  både nu i sommar och en vintrig dag!
  Xoxo / Anna A

 31. Malin 19 maj, 2013 on 21:11 Svara

  Vilken underbar tävling! :)

  Åh, detta är min drömväska
  och det skulle verkligen pigga upp
  med en röd i sommar! :) Så läcker och jag
  hade verkligen behövt en färgglad, praktisk och rymlig
  väska som passar perfekt både till vardags som fest. :)
  Hoppas på tur.

  Gillar tirapunji.com på FB: Malin Gustafsson
  Gillar Din blogg på FB: Malin Gustafsson

 32. Therese 20 maj, 2013 on 10:21 Svara

  Jag skulle vilja vinna den rosa väskan! Jag köpte en väska i Gran Canaria, men den har gått sönder och jag skulle verkligen behöva en ny, och lite färg i sommar skulle inte skada! Skulle passa perfekt för mig att ha en sån väska! :)

 33. Emelie - Mamma till Malte 20 maj, 2013 on 14:12 Svara

  Är jättegärna med! :)

  1. Gillat! ”Emelie Johansson”
  2. Gillat, här också! ”Emelie Johansson”
  3. Jag vill jättegärna vinna en röd! Och varför? Jo efter lite motgångar i mitt liv så har jag trots allt kämpat vidare med min distans utbildning och efter många om och men har jag nu bara 4 veckor kvar. Är så otroligt stolt över mig själv! Snart är jag utbildad ekonomiassistent :-) vill gärna fira in sommaren med en ny väska runt axeln också!!

  Hoppas hoppas!!
  Kram Emelie
  x_emelie@hotmail.com

 34. Jojo 20 maj, 2013 on 17:45 Svara

  Jag? brinnande RÖD – som mitt temperament!

  Om inte till mig så vill jag ge –
  Min SNYGGA LILLASYSTER som älskar GRÖNT!
  FINASTE VÄNNEN DINAH som hjärtar LILA!
  MAMMA, min ÄLSKADE MAMMA. Man blir aldrig för gammal för ROSA!

  Varför? Riktiga KVINNOR kan bara matchas av en VÄSKA värd namnet. Så se till att vi SYNS i sommar! Iaf ngn av oss… :)

 35. Kaffemorsan 20 maj, 2013 on 19:29 Svara

  Kul tävling. Jag behöver sätta färg på min vardag och en grön väska skulle passa mig utmärkt! Jag måste våga mer, svart är bekvämt men färg är tufft och vågat. Och jag måste tuffa till mig inför sommarens alla jobbsökningar och eventuella arbetsintervjuer. Tänk vad självsäkert att glida in på kontoret med en snygg cool grön väska:)

  Jag har gillat båda på Facebook med kaffemorsan blogg!

 36. Tina Carlström 20 maj, 2013 on 19:40 Svara

  Wow vilka fina väskor och så fina färger.
  Jag gillar båda sidorna på FB, Tina Carlström.
  Jag skulle vilja ha en ny och snygg väska till jobb och fritid. Jag har inte köpt en ny sen tre år tillbaka då jag inte hittat ”min” väska ännu. Men jag fastnade direkt för den röda väskan, den är verkligen min stil och hade varit jätte snygg till min nya svarta skinnjacka =)

  Kram Tina

 37. Britta Högström 21 maj, 2013 on 00:30 Svara

  Efter att ha bara haft en och samma väska i mörkbrunt läder i 20 år så är det väl dags för en ny, eller hur? Drömmen hade varit den neon orange, en passande färgklick för en passionerad själ 😀

  Gillar er självklart på Facebook + var tvungen att tipsa om din fina tävling där. Facebooknamn – Britta Högström

 38. Therese 21 maj, 2013 on 09:20 Svara

  Åh, jag önskar mig en underbar grön – den matchar en klänning så skön! Bättre sällskap kan man knappast få! Håller alla fingrar, tummar och en tå! :-) <3

 39. Emma S A 21 maj, 2013 on 09:42 Svara

  Hoppas på att vinna en väska helst den gröna eller röda. Superläckra men jaghar inte råd och vågar aldrig köpa något med sån färg. Tror dock att det skulle pigga upp och ge en självförtroende med en katig väska i cool färg. Hoppas på tur!
  Kram Emma

 40. Kristina Karlsson 21 maj, 2013 on 12:15 Svara

  Gillar båda sidorna som Kristina Karlsson Fd Magnusson.

  Småbarnsmor norr om luleälv,
  är attans dålig på att unna sig själv.
  Vet vikten av egenlyx när det finns slantar över,
  likväl står jag hos barnen och funderar på vad de behöver…
  När barnen fått sitt är det dags för mitt,
  då vänder jag plånboken upp och ner,
  det kommer några kronor – inte mer!
  Familjen är mitt allt – men ibland känns det lite trist,
  att jag alltid sätter mig själv i prioriteringen som sist.
  Att vinna en färgglad, läcker väska kan jag både tro och tycka,
  skulle ge mig glädjefnatt och bubblande lycka!
  Skötväskan har gjort ett dunderjobb men lämnas gärna därhän,
  åt en väska från Maharani of Terapunji i rött – så jäkla frän!

 41. Lisa 21 maj, 2013 on 12:49 Svara

  Nu har jag tryckt på gilla knappen!
  skulle bli såå glad om jag vann,helst en lila så vacker den är.Jag lever sedan 15 år tillbaks med kronisk smärta dygnet runt,har under dessa år även varit ensam med mina två barn.
  Hälsningar
  Lisa

 42. Tatyana 21 maj, 2013 on 15:33 Svara

  Jag skulle vilja vinna den gröna. Just nu går jag runt med en stor, svart osomrig skötväska. Om jag vinner den gröna kan jag ta med mig blöjor, våtservetter, och annat som behövs när vi ska iväg, och bli stans snyggaste och coolaste mamma när jag promenerar fram med barnvagnen.

 43. Nilla 21 maj, 2013 on 17:04 Svara

  Hej.
  Jättefina väskor och jag gilllar färg och ser väskan inte bara som ett praktiskt måste utan också som en acossear som piffar upp. Jag skulle bli jätteglad om jag vann en röd sommarväska.
  Tack för en skön blogg! Soliga hälsningar Nilla

 44. Elisabeth Öberg 21 maj, 2013 on 20:29 Svara

  1. Gillar
  2. Gillar

  3. Jag blev jut KÄR i den GRÖNA, den verkligen ropar på mig – underbar!
  Jag ÄLSKAR väskor, men har just nu bara en sliten Skötväska.
  Vi har haft en brand i vår källare och då blev alla mkina väskor rökskadade så de var jag tvungen att slänga :-(

  Efter 7 år med Skötväskor, längtar jag efter en alldeles egen kvinnlig snygg väska igen :-)

  Håller tummen,

  Kram!

 45. Kristin Johansson 22 maj, 2013 on 09:38 Svara

  Hej!
  Jag gillar er båda nu på FB!
  Blev blixtförälskad i den gröna! Äger ingen grönväska eller så färgglad väska alls för den delen. Denna vore en dröm!

  Kram Kristin

 46. madde 22 maj, 2013 on 12:26 Svara

  har gillat båda sidor på FB Madelene Elisabeth Jacobsen!
  Jag vill vinna en lila väska, vore en perfekt pushpresent till mig själv nu inför den stundande (3e) förlossningen.

 47. Anna 22 maj, 2013 on 22:05 Svara

  Jag vill jättegärna vinna den gröna, supersnygg väska som även skulle passa bra att stoppa bebisgrejer i eftersom jag ju väntar mitt första barn på midsommarafton!! Håller tummarna för vinst!!!

 48. Lina 23 maj, 2013 on 20:20 Svara

  Kul tävling, jag gillar båda på FB. Här är min motivering:

  Jag trodde knappt det fanns,
  en så vacker väska i min favoritnyans,
  och när dessutom designen är lika underbar,
  skulle denna genast bli min favoritaccessoar,
  för vem vill inte få bära alla sin tillbehör,
  och samtidigt visa upp vårens snyggaste kulör?
  Här har Maharani of Terapunji träffat mitt i prick,
  och väskan lär ge mig mången avundsjuk blick,
  när jag den på stan låter mig smycka,
  alltmedan jag och vårsolen båda strålar av lycka,
  och därför hoppas jag såklart uppenbart,
  på en väska i alldeles vackraste lila såklart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna