VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagsmys!!!!!

johan

Godmorgon finisar,

Solen skiner och jag har vaknat upp i Astrid Lindgrens barndomstad, här andas det Astrid och överallt ser man hennes arv. Igår var jag konferencier på Destination Vimmerbys warm up 2013. En inspirationsdag för att främja turismen i Vimmerby. Supertrevlig dag med många duktiga föreläsare. Bla stötte jag på en gammal bekant som tidigare jobbat som modefotograf men som sedan drog igång populära Furillen på Gotland. Johan Hellström är en fantastisk genuin, driven och fin person och en av Sveriges mest populära föreläsare. Får ni möjlighet att lyssna på honom någon gång måste ni göra det, man blir lycklig och upprymd :)

En annan föreläsare var Lars-Börje ”bulan” Eriksson, känd skidåkare och numera VD för Destination Åre som ligger snäppet före Vimmerby i sitt arbete att locka turister, även han värd att lyssna på.

Jag har bott på det fina Stadshotellet i natt och allt här i stan är så sött och gulligt. Måste återvända.

Gammal stadshuset, numera turistbyrån….

Mitt på torget står denna fantastiska staty av Astrid Lindgren i brons.

Med mig hem har jag fått detta fina paket från VD på Astrid Lindgrens Värld…..vågar jag hoppas på ett besök i sommar kanske. Justin ska få öppna i morgon. Jag håller tummarna :)

Ja en härlig vistelse och en kul jobb igår. Tack Vimmerby för denna gång. Jag kommer tillbaka :)

Nu ska jag rusa till tåget och fredagsmys hemma


Kommentarer


 1. Kristin Johansson 3 maj, 2013 on 10:01 Svara

  Vad mysigt, då ska vi bo där istället nästa gång vi besöker ALV!

  Tack för tipset och ah en mysig fredag.

  Kram Kristin

  • annikaduckmark 3 maj, 2013 on 11:07 Svara

   Ja jätte mysigt, mitt på torget med härlig uteservering. Testa nästa gång

 2. Martina 3 maj, 2013 on 15:21 Svara

  Astrid Lindgrens Värld vore verkligen något vi borde planera in med familjen. Varför har jag inte tänkt på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna