VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förberedd……

Life_Kolma¦èrden_med_logo_300px

God kväll,

Oj ikväll blev det ett sent inlägg men det har liksom gått i ett. jobb till 4, sen rusa för att hämta J kl 16.30 och sedan middag hos kompisar kl 17…….

Haft en trevlig kväll med goa barn och vänner och god mat. Åkte hem vid 21 för i morgon är det upp tidigt. Kl 08.00 går bilen mot Kolmården och därför är allt nu förberett. Kläder ligger framme till J och mig, jag har lagat pannkakor ( alltid bra att ha med lite mat, frukt och dricka ) packat väska till J, för honom lämnar vi hos farmor/farfar på vägen hem. Mycket att tänka på som ska med och man vet ju aldrig hur vädret blir. Men nu har dom lovat vår i morgon så jag hoppar det stämmer. Hur som, skönt att vara förberedd.

Kolmården blir kul och för egen del ser jag mest fram emot den nya delfinshowen ”Life” som tydligen planerats under 1,5 års tid.

Showen har fått namnet ”Life” p g a det budskap showen ska förmedla. På ett roligt, engagerande och berörande sätt förmedlas en historia där delfinernas beteenden kombineras med en modern visuell berättelse.  Berättelsen handlar om jordens miljö!
Ett budskap ingen kan blunda för.

Med hjälp av 85 proffsmusiker ur Norrköpings Symfoniorkester har Kolmårdens Djurpark spelat in 15 kända klassiska verk från filmernas värld som t ex musik ifrån ET, Superman, Lejonkungen och Titanic.  14 av dessa låtar är instrumentala men den svenska versionen av  ”The Circle of Life” har Martin Stenmarck, för Kolmårdens Djurpark, sjungit in.

Självklart står delfinerna i centrum när de och deras tränare bjuder på en ny föreställning i absolut världsklass. Räkna med skratt, rysningar, känsloladdad  stämning och fascinerande upplevelser under den nya delfinshowen ”Life”!

Ja det blir spännande att se hur den är. J däremot längtar mest till tigrarna och så vill han spela minigolf :)

Lite jobb återstår dock innan det är natti natti…….trevlig Valborg på er :)


Kommentarer


 1. Johanna 1 maj, 2013 on 08:36 Svara

  Hej Annika, hoppas du hade en trevlig valborg. Jag har en fråga visst skulle ocky mössorna komma in i maj i svart i största stl? Mvh Johanna

  • annikaduckmark 1 maj, 2013 on 08:59 Svara

   Hej Johanna,

   Tack Valborg var bra och nu är vi påväg till Kolmården.
   Jo nya färger kommer nu i mitten av Maj. Har rosa, turkos och grå nu om det är någon som skulle passa.

   Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna