VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bajs…..

trädgård1

Hej min vän,

Tänk att ordet bajs kan vara så kul för en 4 åring, så kul att man kan prata och skratta åt det en hel dag. Idag var därmed en toppen dag att bo i detta hus…..om man är 4 år vill säga. Härom dagen köpte vi kogödsel till trädgården och idag skulle påsarna äntligen öppnas och läggas i landen för att ge buskar och blommor en liten vårkick. J tyckte såklart detta var superspännande och berättade glatt för alla grannar och fröbipasserande att vi minsann hade kobajs i trädgården…. ha ha dom är kul dom där små….

Efter allt trädgårdsarbete bar det av på kalas. Vår granne Eliott fyllde 4 år i veckan och bjöd in på kalas. Alltid kul med kalas och kul att få ta på sig sina nya kläder och fixa frillan :)

Så ikväll var det en trött lite krabat som somnade lätt. En heldag på Grönan igår och trädgårdsarbete och kalas idag. Men vi avslutade som vi började i bajset tecken…..han valde såklart att vi skulle läsa bajsboken…

Ha ha ledsen att tråka er med detta kanske lie konstiga inlägg, men men så har vår dag varit :) hur var er helg???? Nu ska jag försöka ta mig iväg på en PW innan jag landar i soffan. I morgon måndag igen och jag ska vara på Aces…..

Puss & Kram


Kommentarer


 1. Mamma i Hong Kong 29 april, 2013 on 08:08 Svara

  Vilket underbart väder det ser ut att vara!! Blir så avundsjuk, här hos mig på andra sidan jorden lyser solen med sin frånvaro:(

  • annikaduckmark 29 april, 2013 on 15:26 Svara

   Hej

   Oj vad kul med så långväga läsare. Ja nu äntligen skiner solen på oss men tyvärr är det en iskall vind.
   Hoppas snart solen kommer till dig

   Kram
   Annika

 2. Diana DeMarkey -..Live your Dreams 29 april, 2013 on 11:28 Svara

  Ha ha ja visst kan det vara kul och då har jag en tjej på bara 3 år! Men det har tydligen redan startat vid denna åldern.. hoppas jag inte behöver höra det i ett helt år bara.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna