VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mot Västerås…

haust

Hej finisar,

Väskan är packad och strax styr jag mot Västerås och 3 modedagar på Erikslund Shopping Center. Det kommer visas en massa vår/sommarkläder och några kommer få möjlighet till en makeover. Jag kommer vara programledare och hålla i trådarna, så bor du i närheten och ska dit får du komma fram och säga hej :)

3 dagars kläder är planerade och jag kommer ha på mig lite olika stilar. I em när vi kör igång blir det denna fina blommig blus från Haust och ett par skinnbyxor till det samt ett par superfina höga träskor från Ilse Jacobsen, ni ska få se dom sen. Från förra året men passar såklart även i år.

Nej nu måste jag sticka iväg……..

Puss & Kram trevlig fredag :))))


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna