VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Modehelgen har kickat igång

God kväll finisar,

Idag blir det några rader från ett hotell rum i Västerås…..modehelgen på Erikslund Shopping Center har startat och idag körde vi mellan 16-19, mode, hår, naglar, resväskor, glasögon, makeover…..jag det har blivit ett antal personer att intervjua om vad som gäller vår/sommar 2013. Har aldrig varit på detta center tidigare men måste säga att det har en väldigt trevlig inramning, trevligt mottagande och fina butiker och matställen. Dessutom ligger ett IKEA integrerat, men där lär jag nog inte hinna in :)))))

Tony som har anlitat mig har jag jobbat ihop med några gånger tidigare och det är även ett gäng andra som jag känner från Stockholm som är här och jobbar i helgen, ska se om jag kan samla dom på kort i morgon 🙂 idag sprang vi bara om varandra…..

Modellerna har varit levande skyltdockor

Här snackar jag ihop mig med Jessica och Cecilia från centrumledningen innan vi ska presentera dagens två tjejer som genomgick en makeover.

Och här med småbarnsmamman Emma som blev stylad, sminkad, klippt och ompysslad en hel dag. Hon var mycket nöjd :)))

I morgon kör vi igen 11-16 5 nya personer ska stylas om, det blir en massa tips om mode etc. Kl 14 kommer någon vinna tillgång till en bil 1 år och en massa annat roligt.

Nu blir det fredagsmys och Let´s Dance 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna