VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trött på tråkiga naglar

Hej finisar,

Hur har ni det??? Nu ska ni få ett sent tips…..trött på flagnande nagellack? så fort jag gjort mina naglar fina och målat dom så går det knappt en dag så har lacken flagnat av och det ser dö tråkigt ut 🙂 Men i går på Starstudios pressvisning fick jag prova på Depends nya Gel Lack som är en metod som gör att lacket sitter i flera veckor…..supersnyggt…….

Kittet innehåller det här……

Här fick jag det fixat men det är så enkelt att det inte är några problem att göra det själv och man kan även fixa tårna så dom är fina hela tiden på sommaren 🙂

Och såhär snyggt är det nu, inte en enda flaga fast jag packat upp en massa varor idag och diskat….superbra….

Jag vet att kittet bla finns på Åhléns men du kan läsa mer om butiker och annat smått och gått HÄR. Jag måste såklart iväg och köpa ett 🙂

Lilla Justin är hos farmor/farfar några dagar och då passade jag på att boka en date med min man ikväll. Det blev en trevlig middag på Minami på Clarion Hotell Skanstull. Det är viktigt med lite vuxentid men tyvärr är vi dåliga på att prioritera det bland allt annat…..

Nu ska jag ladda inför en helg med jobb i Västerås. Det blir modedagar för hela slanten på Erikslunds Shopping center. Kom förbi och säg hej om ni är i närheten :)))))

Tack för idag 🙂


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna