VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dubbelt upp i vinnare :)

skylanders-giants-lightning-rod-multiformat

Hej finisar,

Hoppas ni har haft en fin dag……..min har bestått av en mängd pappersarbete här hemma. Samtidigt har jag suttit och blickat ut i trädgården och hört regnet smattra. Aldrig har det varit så härligt att höra, nu smälter snön snabbt och i morgon såg att att det ska bli över 10 grader här i Stockholm……jippi :)

Nu till det väsentliga…….många av er har barn som precis som Justin har blivit besatt av Skylanders. Och jag har nu två Lightning Rod som ska få nya ägare

Grattis Helena Rahlenius och Louise Mattsson, Lightning Rod kommer inom kort att flytta in hemma hos er och era barn :) Maila mig era adresser på info@aduckmark.se

Ikväll har jag lite svårt att koncentrera mig att skriva. Samtidigt som det är jätte kul att meddela dessa vinnare så är det en klump i hjärtat och magen…….i morgon är det 31 år sedan min älskade mamma gick bort. Det konstiga var att ikväll när Justin skulle sova så sa han ” mamma när kommer mormor ner från himmelen, jag längtar efter henne och vill träffa henne” svårt att hålla tårarna borta…..

Älskade mamma, jag saknar dig så fruktansvärt mycket. Skulle behöva dig i mitt liv <3


Kommentarer


 1. Jennie 15 april, 2013 on 21:33 Svara

  Ack så märkligt att jag skrev om samma sak idag i princip.
  Min pappa gick bort 16/4 också, lika tungt varje år.
  Märkligt.

  Önskar dig en dräglig dag ändå, hoppas du kan minnas med kärlek och värme.
  Jag brukar tänka att de lever vidare i mins barn för jag ser ofta pappa framförallt i min son. Jag tror din mamma kikar ner på er med stor stolthet och leende.

  Stor kram!
  Jennie

  • annikaduckmark 15 april, 2013 on 21:50 Svara

   Hej Jennie,

   Oj vilket konstig sammanträffande. Ja visst är det lika tungt varje år och värre nu efter att man fått barn tycker jag. Jag hoppas att du också får en så bra dag det går.

   Kram
   Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna