VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vilken dag……

vår

Hej finisar,

Nu är den väl äntligen här……VÅREN ALLTSÅ!!!!!!! Gud vad jag har längtat, 6 mån vinter är alldeles för långt :) J och jag gick ut på tomten redan kl 10.30 och blev ute till 16.30. Jag älskar sådana dagar :)
Vi flyttade snö till där solen tog som bäst, fick bort allt på trädäcket och plockade fram stolarna. Fika och lunch åts ute och det blev tomthäng både hos oss och hos grannarna :) Ja jag antar att det finns vårbilder i alla era kameror idag :))))

Så här blev lamporna jag visade tidigare idag, och nu lyser dom så fint i trädet.

Hos grannarna fick Jennie besök av sin bror och till lika konstnär som trollband barnen en stund med sin målning :) Hans fina tavlor har jag tidigare skrivit om här på bloggen, kolla in HÄR. Barnen fick alla välja något han skulle rita. Gissa vem som valde krokodilen :))))

Nu är det knappt ett dygn kvar att tävla om skylanders figurer. I morgon kl 21.00 avgörs det vilka som vinner. Klicka in HÄR för att delta :)

5 km power walk är avklarad och jag känner mig riktigt nöjd med dagen. Ha en fin kväll :)


Kommentarer


 1. Fröken M 14 april, 2013 on 21:43 Svara

  Guud va härligt !! Här har solen bara lyst med sin frånvaro idag och det har vart gråmulet och ganska blåsigt ! Typiskt – jag som hade hoppats på lekparkshäng med viggo, kaffe ute och en massa nya fräknar på näsan :)

  • annikaduckmark 14 april, 2013 on 21:57 Svara

   Ja fy man längtar ju så nu :) jag håller tummarna att solen snart kommer till dig :)
   Må så gott
   Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna