VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trädgårdsfix och tävling…..

fåglar

God morgon finisar,

Idag har jag stora förväntningar på dagen…….dvs att det blir lite sol :)))
Jag längtar efter att vara ute i trädgården och kunna sitta ute en stund utan att frysa ihjäl…..ja vi får se hur det går men jag tycker att jag anar lite sol ute nu, den är nog på G.

Igår blev det ett besök på Ikea med min granne Jennie, jag skulle egentligen inte handla något blev mest en lite utflykt för J och mig då vädret inte riktigt var på topp…… jag köpte denna söta ljusslinga med fåglar som jag ska sätta i vårt lilla träd idag, den styrs med ett batteri och solcell.

Såg även att dessa stolar som var på rea 149 kr om man är Ikea family medlem, hade inte plats i bilen men åker nog tillbaka i morgon och köper några st. Perfekta att ha i trädgården för lite mysigt häng :))))

Missa inte Skylanderstvälingen som pågår just nu här på bloggen, jag lottar ut  Skylnaders till 2 st vinnare. Klicka in HÄR för att delta :)))))

Ha en underbar dag i solen, vad ska ni hitta på?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna