VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Renska skallen….

promenad

God morgon finisar,

Ja då var det fredag igen, vart tar tiden vägen????? Den här veckan är all is äntligen borta på gatorna hos oss och jag känner att jag kommit igång riktigt bra med min power walk. Gått minst 4 km/dag. Vissa dagar 4 km på morgonen och 4 på kvällen. Nu fattas bara ett par nya skor, känner att dom jag har är för dåliga och jag får ont i fötterna.

Det är så fantastiskt fint ute nu på kvällarna, den här tog jag igår. Björkar innan dom slagit ut mot den fina kvälls himlen. Det är bara att njuta. Det är något visst med att ut och promenera, i alla fall för mig, ett tillfälle att rensa hjärnan efter dagen som gått.


Idag ska jag jobba hemma och hinna iväg och byta däck på bilen innan det är dags att hämta lite tidigare på dagis. Det gör jag på fredagar då det är fredagsmys……

Glöm inte klicka in HÄR och tävla, något kul för era barn :)))))


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna