VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Skylanders = tävling!!!!!

SAM_2222

God morgon finisar,

Idag kommer en tävling som kanske är något ni kan tävla hem till era barn :) Jag vet inte hur det är för er men Justin har helt snöat in på Skylanders just nu :) han och hans granne Eliott älskar alla figurer och spelar gärna när dom ses……

historien om jättarna

För tusentals år sedan utkämpade jättarna episka strider i Skylands men förvisades till jorden. Nu har ett nytt hot anlänt och det är dags att väcka dem till liv för att tillsammans med Skylanders besegra KAOS. Det är bara du som kan placera dem på Portal of Power® och frigöra deras krafter i den ultimata striden för att rädda Skylands!

Här är lilla J med favoriterna Ninja och Tree Rex……

Nu ska ni får tävla……… jag har 2 st Lightning Rob att tävla ut till två vinnare.
Lightning Rod till Skylanders Giants är en Skylander som föddes i och med föregångaren Skylanders Spyro’s Adventure, och är därför kompatibel med både Skylanders Giants och Skylanders Spyro’s Adventure.

Som vanligt är det enkelt att delta :)))

1. Hur många olika Skylanders figurer finn det. Svar hittar du HÄR.

2. Skriv en motivering till varför just du ska vinna i kommentar här på bloggen.

Tävlingen avslutas måndag 15/4 kl 21.00

Lycka till och hoppas era små kan tycka detta är kul :)))))


Kommentarer


 1. Jessica S 11 april, 2013 on 14:30 Svara

  48 st.

  Jag vill vinna en Lightning Rod till min son. Han älskar Skylanders. Han inte bara spelar med dom utan leker även så fint med alla figurer. Han har dålig koll på alla sina andra leksaker, men Skylanders-figurerna vårdar han ömt och har stenkoll på. Han vet också vad alla heter, vilka element de har och deras egenskaper. Att han minns allt fattar inte jag :-) Men brinner man för något så blir det väl så!

 2. lisette bäcksro 11 april, 2013 on 20:42 Svara

  48 st figurer finns det.

  Min son Loke har tjatat om de här figurerna och helt ärligt så fattar jag inte vad spelet går ut på, men det hade varit skoj att prova! Framförallt hade Loke tyckt det.. =)

 3. Cissi J 13 april, 2013 on 10:41 Svara

  Hej!

  48 st finns det
  jag jobbar på frita o alla barn pratar om det där så jag skulle vilja vinna o sen skänka dem till frita så barnen har lite nya figurer att leka med :)
  Kram Cissi

 4. 48st

  Jag hör om det här Skylanders hela tiden och alla barn över sisådär 4 år verkar ha koll på dessa figurerar och även spela det. Melvin fyller 6 år i maj så det vore jättekul att vinna till honom så han får prova på det hela han med.

  Har även tipsat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2013/04/13/skylanders-154/

 5. Amanda 13 april, 2013 on 16:46 Svara

  Det finns 48 stycken! skulle vilja ge den till mitt syster barn som är lika insnöad på det som din son! :)

 6. Anna-Carin W 13 april, 2013 on 17:22 Svara

  Svaret är: 48 stycken
  Skylanders Giants är stora favoriter
  hos mina små banditer!
  Så glädjen skulle bli stor
  hos både syster och bror.
  Håller tummarna för en gubbe med blixtar och dunder
  som skulle ge många roliga spelstunder :)

 7. Linda, mamma till majken o arvid 13 april, 2013 on 17:27 Svara

  Svaret på frågan är: 48 st figurer.

  Jag skulle vilja vinna åt barnens 2 kusiner Herman & Melker. Dom har precis köpt spelet & det har lovat oss att visa den en dag när vi kommer på besök. Vore skoj om vi kunde ge en figur till dom, som vi kanske kan ha när vi är där & spelar med dom 😉

 8. Fröken 13 april, 2013 on 19:23 Svara

  Svar:48 st

  Min åttaåring lever sitt liv genom Skylanders 😉 Han pratar all vaken tid om dem, läser boken om dem, googlar, spelar, samlar, sparar pengar för att köpa nya och tar med dem till kompisar. Han skulle bli alldeles överlycklig av en Lightning Rob, som han inte har!

 9. Louise 13 april, 2013 on 21:09 Svara

  Det finns 48 st spelare. Jag vill vinna dessa spelare till min son som är helt galen i skylanders. Han har precis fått diagnosen ADHD o att spela skylanders är just nu det enda vi kan göra tillsammans utan att det skapar en massa konflikter

 10. Malla 13 april, 2013 on 22:31 Svara

  Det finns 48st.
  Jag skulle vilja vinna denna figur och överraska vår 9-årige Abbe. Han rör på sig HELA tiden. Är väldigt sällan inne och leker. När han väl är inne spelar han gärna skylander. Skulle därför med gott samvete kunna ge honom denna figur och få han sitta still en stund.
  Tack för en bra blogg:-).

 11. Helena Rahlenius 14 april, 2013 on 17:35 Svara

  Jag vill tävla!!
  ¨
  Svar :48st

  Jag skulle vilja vinna och ge denna till min son som en överraskning.
  Han köper sina Skylanders för månadspengen och det tar ett tag innan han kommer få sina figurer. Tänk vilken lycka att få en extra :)

 12. Rebecka 14 april, 2013 on 17:55 Svara

  48 st räknade jag det till:)

  Jag har två systersöner som ÄLSKAR skylander gubbar, det är det enda dom egentligen leker med numera. Båda fick det i födelsedagspresent dock så fick min Lucas fler än Liam och det märkte dom såklart och vad jag vet så har Liam ingen sån här gubbe så han skulle bli så glad om han fick en!

 13. Caroline, Längtan efter fler barn! 14 april, 2013 on 20:49 Svara

  Åh, nu kom sambon in och började ifrågasätta vad jag sa när jag egentligen bara räknade för mig själv så nu är siffran helt borta.. Bara att börja om!

  Svar 48st

  Vi sitter väldigt ofta barnvakt åt en kille som älskar dessa figurer så det skulle vara kul att kunna ge honom något som han kan sysselsätta sig med när han är här så han slipper leka med Elias ”bebisleksaker”.

 14. Det finns 48 st.

  Jag skulle så gärna vilja vinna åt min son som fyller snart och inte tjatat om annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna