VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite ditt och datt…..

klipp

God kväll finisar,

Ja den här dagen har inte gått till historien som den mest produktiva….men va fasen alla dagar kan ju inte vara det. Det blir att jobba ikapp på måndag istället :) Det blev i alla fall en härlig PW i solen och en stund på altanen. Hämtade J tidigt på dagis eftersom vi bokat tid hos frissan, han verkligen älskar att gå dit och sitter blick stilla……nu är höga frillan borta och istället fick jag med mig en kille som ser äldre ut hem, konstigt vad mycket håret gör på deras utseende :)

Efter det hade jag utlovat pizza.

Sen ville J testa hela hockeyutrustningen och ta hockeykort som storebror har. Sagt och gjort, allt på och fram med kameran :)))) här är resultatet :)))

Nu återstår mys i soffa och kanske kommer en kompis till J över en stund. För min del väntar jag på Let´s Dance kl 20.00 sedan kan jag tänka mig att det blir en tidig kväll för både mor och son :)

Önskar er alla en mysig fredagskväll….


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna