VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

After Work = tröttmössa….

SAM_2137

God morgon finisar,

Japp här är det fröken tröttmössa som råder idag……..har ingen större vana av utgång mitt i veckan nuförtiden :)))) men det var det värt…….
Hade ju date med mina gamla lott kollegor på Rival igår efter jobbet. Ett härligt gäng med en salig blandning av personer. Vi är egentligen rätt olika allihop med har ändå funnit varandra under dom 10 år jag jobbade där. Vi har alltid haft en skön stämning och det har alltid varit nära till skratt…..så också igår. Här är fina Lotta och jag,

Elina, Jessica, Joakim och Frida…..tack härliga ni för en trevlig kväll :)

Ja det blev några glas vin och klockan han blir 01.30 innan jag var hemma. Så ni kan säkert förstå att jag inte var så pigg när lilleman ville upp kl 06.30……men men det är ju fredag så det ska nog gå bra ändå:))))
Idag jobbar jag på hemmakontoret, känns som ett bra beslut :)))))
Puss & Kram


Kommentarer


 1. Martina 5 april, 2013 on 10:20 Svara

  Ibland får man leva på glädjen från kvällen innan under ”dagen efter” :-)

  • annikaduckmark 5 april, 2013 on 17:52 Svara

   Hej Martina,

   Ja det har du helt rätt i och det har jag gjort idag :)

 2. Frida 6 april, 2013 on 23:33 Svara

  Fasen va kul! Snor en bild, hoppas på ok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna