VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Äntligen hemma :)

http_webapi.tv4play.se_article_grid_515045d404bf7255130000e0_HannaWessman_444

Hej finisar,

Ja nu är jag äntligen hemma efter en dag på jobbet och en timmes PW med min fina granne Jennie.
Landade i soffan precis lagom till Äntligen hemma. Brukar inte se det så ofta nuförtiden men framöver kommer jag bänka mig då jag känner fina Hanna Wessman som är deras nya inredare. Hanna är en supermysig och duktig tjej som jag lärde känna när jag jobbade med Lotto under många år.  Tyvärr ses vi inte så ofta nu så då passar jag på att se henne på TV istället, dessutom är hon precis som jag från Borås :))))
Hanna är en duktig inredare och driver dessutom bloggportalen Hannas Room, där ni kan få en massa tips om inredning, skönhet och mode, ni måste kika in om inte annat för alla fina bilder……..

Bild lånad från TV4.se/antligenhemma

Bra jobbat Hanna……….

Dagens tips från mig blir dessa fina träskor från Calou som vi precis fått in på Aces. Jag älskar skor och det är alltid lika kul när det kommer nytt. Mjukt härligt skinn och med en gummiklack.


Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna