VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Blir inte alltid som man tänkt……och lite tips

Hej finisa,

Det är inte alltid bara när det gäller barn som det inte blir som man planerat. Hux flux i morse fick jag två inplanerade möten som vart inställda……oj hur förvaltar man den dagen bäst ???????
Blev en spontansväng till IKEA efter lämning och jag var där redan 9.30 med alla pensionärer som skulle äta frukost för 10 kr, vilken kö………klart helt oslagbart pris. Jag tog en kaffe och satte mig i en bekväm fåtölj och kikade i katalogen, vilken oväntad lyx……strosade runt och kollade in lite vårfint 🙂 inspiration är aldrig fel..

som alltid går man ju inte tomhänt från IKEA, fick med mig lite smått och gott, bla dessa fina sommarglas och en passande handduk till. 9 kr/st, vilket fynd 🙂

Dagens tips är att Inreda.com öppnar ”lagerbutik” i 3 dagar. Ni måste kika in om ni har vägarna förbi. Där finns så mycket fint och så får ni tillfälle att träffa trevliga Annelie och hennes kollegor live. Dessutom 10% rabatt på alla lagervaror på plats.

Nu är det bara några timmar kvar att tävla om tre fina smycken från By Billgren……

Missa inte den superfina, generösa tävlingen som just nu går av stapeln här på bloggen tillsammans med By Billgren. Klicka in HÄR och delta :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna