VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vår fin…..

SAM_1274

God kväll finisar,

Hämtat tidigt på dagis, hunnit spela memo, J har ätit och badat och nu myser vi i soffan med lite ostkrokar och kollar film. Väntar snart hem övriga familjen och sedan blir det väl gladiatorerna om J får bestämma. :)

Här är lite fint som jag var iväg och lånade på modecenter av fina märkena Haust och V-Collection tidigare i veckan. Har lite tillställningar jag ska iväg på framöver och tjejerna var gulliga och dressade mig lite :) Coola tighta skinnbyxor och en glittrig bollero…..

Denna kan användas både som kort klänning med täta strupbyxor eller som tunika till skinbyxorna

Denna hade varit superfin och jag inte varit så attans lång. Den blev mest som en t-shirt. Lite väl häftigt för min smak…….men attans vad snygg den är :)

Denna underbara till när solen tittar fram passade däremot :) vilken tur…..


Idag har jag tyvärr inte hunnit någon PW men i morgon är det ut igen som gäller. Fick faktiskt höra idag att jag inspirerat en av mina läsare till att också börja med PW. Precis som mig har hon svårt att få till det med gym etc. Då blev jag såklart jätte glad :) Tävla med mig och Röhnisch HÄR så kan ni vinna en superfin tränings jacka :)))

Nu är det fredagsmys!!!!!!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna