VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sett på stan…..

kavaj2

Hej på er,

Efter en trevlig lunch med Angelica på Allt För Föräldrar ( fasen vi babblade så att jag glömde ta kort ) for jag snabbt igenom stan på väg till T-banan. Mellanlandar på kontoret hemma och river av lite samtal och pappersgöra…..alla dessa papper som hela tiden ska flyttas funt……..
Konstaterar i butikerna att det är mycket kavajer som gäller till våren. Låt oss hoppas det blir en fin vår så man kan gå i bara kavaj. Jag är inte så förtjust i kavaj och kappa utanpå, blir alltid så bylsigt :)
Dessa fina såg jag på Zara, vad tycker ni? kanske man skulle satsa på en gul till våren, riktigt snygg om ni frågar mig :)

Eller denna i kassisk navy och lite puffärm, så snygg till jeans :)

Tjingeling, vi hörs senare :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna