VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Natti natti….

hmprod

God kväll,

J sover och M sitter i studion. Jag kikar lite på familjen annorlunda och förundras som alltid hur man klarar av att ha så många barn :) Passar också på att surfa runt lite. Köpte ett par jeans till J på Lindex förra tisdagen och i fredags var det hål på ena knät…….blir galen på att det är hål på precis ALLA byxor. Har han haft dom ett tag är det väl OK men knappt en v känns inte OK, i morgon åker dom tillbaka. Varför görs inte killbyxor med förstärkning på knäna???? små killar leker ju på golvet hela tiden :)
Ja jag började ju surfa runt efter byxor men hamnade på helt andra saker………HM Home har jätte fina kuddar och sängkläder som jag gärna skulle ha till J. Kanske någon för hans födelsedag som kommer snart.

Tyckte det här drapå lakanet var fint eftersom det har mönster. Inte ofta man ser det.

Och givetvis ett tillhörande påslakan och örngott……

Sov sött så hörs vi i morgon. Puss & Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna