Kom ihåg mig

Tävlingsdags!!!!!!

Hej finisar,

Hoppas ni har haft en riktigt bra dag. Det har faktiskt Justin och jag haft. När han inte är inne i sin trotts för mycket så är han såååå mysig just nu….
Dagen började med att vi packade Ocky kläder som Inreda.com beställt och åkte dit med den leveransen.


Snart finns allt uppe på shoppen, grå college och T-shirt i följande färger: grå, svart, rosa, turkos, marin, orange så håll utkik…. Jag passade också på att kolla runt bland hyllorna. Annelie som äger Inreda.com har sååå mycket fina saker.


Dom här små tallrikarna blev nog mina favoriter, superfina…från Studio Lisa Bengtsson. r hittar ni fler produkter i samma serie


Fina Annelie startade Inreda.com redan 1999 och är en hejare på nätaffärer och har ett sinne för fina saker. Justin blev såklart superglad när han fick en lite present. Tröstisar, gosedjursplåser. Så gulliga..


Han provade såklart en med en gång. Varje förpackning innehåller 6 tröstisar och 10 plåster gjorda i hudvänligt material. Allt kommer i en trevlig lite förpackning. Tröstisarna är mjuka och gosiga, precis vad en lite människa kan behöva när det kommer en tår…..


Eftersom Justin tyckte så mycket om dom så fick jag möjlighet att lotta ut 10 förpackningar till er läsare. Allt ni behöver göra är att svara på följande fråga. Vad heter dom 6 olika tröstis figurerna. Svaret hittar ni  på Inreda.com. Ni kan tävla ända fram till lördag 28/7 kl 18.00. Dom 10 lyckliga vinnarna kommer presenteras här på bloggen. Maila svaret till mig på info@aduckmark.se LYCKA TILL!!!!!
Tack Annelie för en trevlig träff och rolig tävling.


Efter denna trevliga stund blev det klippning av Justin, lockarna är borta och det blir nu inte så varmt för honom. Jag älskar hans lockar men det växer liksom på höjden ( det har han ärvt av sin far )
Men han är ju lika söt såhär…..


Det här var allt från mig idag, nu ska jag packa för i morgon åker Justin och jag till svärmor/svärfar några dagar. Tjingeling…….

5 Responses to “Tävlingsdags!!!!!!”

 1. […] HOS ANNIKA Share this:TwitterFacebookGillaGillaBe the first to like this. Det här inlägget postades i […]

 2. Jag är gärna med. Melvin älskar tröstisarplåstren.

  Har länkat här
  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/07/23/trostisar-287/

  De heter
  Alla tröstisar har ett namn de lyssnar på.
  Hit & Dit.
  Lily Adoria Pink.
  Mamsi.
  Monky Ponky.
  Blåbert.

 3. Anita skriver:

  Vilken härlig dag ni ser ut att ha haft idag. Justin blev jättefin när han blev klippt i håret, tycker jag. Mitt största barn har fortfarande som vuxen mycket lockar. (Jag hade det som barn, men nu är det mest självfall.) Ha en trevlig resa imorgon, skulle bli varmt om man får tro vädret på TV. Jag började jobba förra veckan och den här sedan har jag en veckas ledigt igen. :-)

 4. […] Supernöjd och söt gosar han med Blåbert! De är så mjuka och sköna och är som ett gosedjur på ytan. På Annikas blogg kan du nu tävla om 10 förpackningar Tröstisar. Här hittar du tävlingen! […]

 5. Annica skriver:

  Dom heter

  Bruna 2 st : Hit & Dit. Rosa: Lily Adoria Pink. Grön: Mamsi. Gul: Monky Ponky. Blå: Blåbert.

Leave a Reply

annonser